Gość pionier87 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam niedawno dowiedziałem isę ze miałem zapalenie serca mięśniowegi i chiałbym wiedziec co dalej z mam z tym zrobić..prosze o rady na temat tej przypadłości Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość **barbara** Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja również kilkanaście lat temu miałam zapalenie mięśnia sercowego z płynem w worku osierdziowym.Miałam dolegliwości natury ciężkiego oddychania,łatwego meczenia i bóli w plecach na wysokości ramion. Zapalenia mięśnia najczęściej są wynikiem przechodzenia grypy ,zapalenia stawów itp. Piszesz,że miałeś co znaczy,że samoistnie przeszło .Zrób UKG serca i z wynikiem udaj się do kardiologa gdzie dowieszsię zapewne czy jest to przypadłość do leczenia czy dałeś sobie z nią sam radę.Powodzenia .Bądź dobrej myśli.Serduszko kontroluj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi