Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Migotanie przedsionków, zawroty głowy i potykanie serca

Gość commander

Rekomendowane odpowiedzi

Gość commander
Witam serdecznie to mój pierwszy wątek w Kardiolo, ale napewno nie ostatni mam pewien problem jak większość z nas, moje serducho zaczeło nierównomie bić jakieś pół roku temu, na początku bagatelizowałem sprawe myśląc że samo przejdzie ale po jakims czesie obiawy zaczeły się nasilac, zaczeły sie zawroty głowy no i potykanie się serduszka ,udałem się do lekarza do Kardiologa , zrobili mi wszystkie badania od ekg po holtera EHO badanie krwi, tarczycy moczu i płuc, no i najlepsze jest to że wszystkie badania wyszły ok prócz Holtera oczywiście, został mi przepisany na początku Rytmonorm 300 miałem brać do dorazinie wrazie napadów, ale z czasem zaczołem go brać codziennie a po paru dniach juz dwa razy dziennie, potem mi już nic nie pomagał , teraz stosuje Sotahexsal 80 jakaś poprawa jest ale i tak napady się pojawiaja. Nie reaguje już nerwowo jak łapie mie atak ale bardzo utrudniaja mi życie zawroty głowy. Najgorsze jest to że nikt nie wie jaka jest tego przyczyna , podobno moje serducho wysyła co jakś czas dodatowy prąd i z tąd to sie bierze, po nowym roku jade do szpitala na jeszcze jednego Holtera ale z 12 ODNOGAMI i wtedy powedzą mi czy ablacja mi pomoze czy nie , jeżeli są osoby któte miały podobne obiawy i są po ablacji niech napisza jak się się żyje będę wdzieczny, a może bierzecie jakieś inne leki które pomagają. Dzięki jeszcze raz no i wszystkiego najlepszego w tym 2008 roku aby nasze serducha były mocne i zdrowe . ZDROWIA