Gość Karla904 Opublikowano 25 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2018 Witam, moja Mama ma 65 lat dostała skierowanie na koronarografię do szpitala MSWiA w Lublinie. Chciałabym zasięgnąć opinii osób po takim badaniu. Ryzyko, powikłania... Mama choruje również na nieziarniczego chłoniaka. Bardzo proszę o odpowiedzi. Na internecie znalazłam wiele wpisów o tym, ze ludzie nie przezywają tego badania bardzo się boje... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Corka Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Moja Mama umarla po zabiegu koronorografii. W czasie zabiegu dostala zawalu.Nie wytrzymalo naczynie,peklo serce..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pacjent po bajpasach Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Ja jestem po 3 koronografiach i 5 miesięcy temu po bajpasach dużo zależy jak lekarz będzie ta koronografie wykonywał bezpieczniejszym sposobem jest wejście przez nadgarstek niż wejście przez pachwinę i zasadnicze pytanie zadać lekarzowi czy może prośbę żeby przy zabiegu nic na siłę nie robić bo wtedy może dojść do powikłań zagrażających życiu chociaż osobiście też bałem.sie tego zabiegu jest to zabieg obrazujący stan naczyń wieńcowych i jeżeli jest konieczność jego zdobienia to trzeba go przejść..Życzę zdrówka i odwagi a napewno wszystko będzie dobrze tak wczasie jak i po koronografie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi