Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w okolicach klatki piersiowej

Gość btomi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Mam problem, ponieważ czuję ból w okolicach klatki piersiowej, czasami przy żebrach, mam to już od 4 dni, ale ból objawia się co pewien czas, nie jest trwały, jest bardziej dokuczliwy niż bolesny, lekko uciska miejsce po czym puszcza, ból nie jest w stałym miejscu i się przemieszcza od lewej do prawej strony, jakie mogą być tego przyczyny? pozdrawiam

Witam Puls spoczynkowy 95 w wieku 15 lat to stanowczo zbyt duży. Musi być przyczyna takiego stanu. Może zażywasz niedozwolone leki lub substancje mogące być bardzo niebezpieczne ,lub wręcz tragiczne. Koniecznie zgłoś się do osoby zaufanej, która Ci pomoże. Zdrowie i życie jest najważniejsze. Może to być jakaś choroba, którą należy zdiagnozować przez lekarza. Pozdrawiam i koniecznie porozmawiaj o swych problemach ze swoimi opiekunami.

Gość Ciocia dobra rada

Chlopcze , wez Ojca lub Matke pod fache i smigaj do lekarza .Ta dyskusja do niczego z Toba Tobie nie pomoze !!! A tak na marginesie , chyba szukales odpowiedzi na forum i dlatego napisales , dostales ja a teraz szukasz * hakow* co * poeta mial na mysli* tak piszac . Czy masz moze nieczyste sumienie ? P.S. Moze jestes sierota to idz sam .

Gość kSZysiek

Niedawno miałem w szkole straszne kłócie w klatce piersiowej. Od higienistki dowiedziałem się tylko tyle że mam jakieś dodatkowe skurcze i arytmię. W domu zmierzyłem sobie ciśnienie i miałem 160/90 przy pulsie 90 w spoczynku. Mam się bać?