Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Okropny ból po prawej stronie klatki

Gość Katarzyna

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Katarzyna
Witam. Nie wiem w sumie czy mam chore serce czy nie..kardiolog robil echo, mowil,ze w sumie Ok, tylko,ze serce moje wariuje. Dostalam Concor 2,5. Mowil,ze moze to na tle nerwowym. Od kilku dni odczuwam silny bol po prawej stronie,dociera do prawej reki..promieniuje, reka mi dretwieje. Czasem tez mam tak z lewej strony reki. Do tego codziennie czuje straszna sennosc, zawroty glowy, jakbym miala kaca...nie wiem co robic, tak strasznie zle sie czuje. Nie wiem co to za bol..boje sie,ze to cos strasznego...Czasem cialo cale mi sie trzesie..mam dreszcze..napady goraca i zimna na przemian..Boze jak ja bym chciala sie czuc dobrze..nie moge przez to funkcjonowac..macie jakies rady moze? :(
kasiu!!!wiekszosc osob na tym forum ma tkie dolegliwosci jak ty.nie jestem lekarzem i nie chce sie wypowiadac na temat ewentualnej diagnozy.wiem jednak ze wazne jes zaufanie do swojegolekarza.ja zmienialem ich czterokrotnie co przeczymtemu stwierdzeniu.mysle ze jednak temu moge ufac.ja cierpie na skurcze dodatkowe.koniecznie zrob wszelkie badania.jesli wyniki beda w porzadku to musisz uwierzuc lekarzowi. moze pomyslisz ze latwo mi mowic ale uwierz ze moje dolegliwosi nie pozwalaja mi zaufac swojemu kardiologowi w stu procentach mimo iz cierpie na nie od 3 lat.pozdrawiam