Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim! znam tu Kasiopeje,ale piszę do wszystkich bo wiem że myślicie o Adze.Leży na sali 6 osobowej,większość to osoby starsze,od dziś ma wprowadzany nowy silniejszy lek,humor już trochę lepszy,choć nie jest to łatwe....prawdopodobnie będzie tam od 2 do 3 tygodni.Niekiedy będę się pojawiać i zdawać Wam relację :)
witajcie wszyscy u mnie nawet,nawet oby tak dalej od rana trochę sprzątam bo jakas rodzinka przyjezdża której nie widzialam na oczy troche denerwuje sie bo mi ręka dretwieje lewa ale da sie wytrzymać.zycze Wam milego dnia,a Ty Jarku to jakiś ranny ptaszek jesteś.
Gość moni2572
Cześć wszystkim.Jejku,Jarku to o ktorej Ty wstałeś?Ja już po śniadanku,kawce i zakupach w mieście.Teraz z bratem pewnie wypiję drugą kawuchę.Samopoczucie takie sobie.Coś mi się w glówce momentami kręci.Wy czasami też tak macie?Pogoda u mnie fajna,od rana sloneczko świeci.Maju sprzątaj ,sprzątaj no bo wiadomo jak rodzinka przyjeżdża to jakoś musi być.Ja też tak mam.Mam prośbę ,oddzywajcie sie częsciej,będzie milej .
Witajcie wszyscy :) ja dzisiaj sie czuje nie najlepiej dalej mam podwyzszona temperature nie duzo bo 10 kresek ale ja odczowam juz jak mam 37 to juz wtedy jestem slapsza juz nie mowie o wysokiej bo wtedy to nie dozycia totalnie jestem :) glowa przestala mnie bolec ale znowu serce zaczelo znaczy nie wiem czy to serce w kazdym razie w okolicach serca mnie mocno kluje plecy juz troche lepiej ja bym w koncu sie chciala czuc chociaz jeden dzien normalnie zeby mnie nic nie bolalo napewno Wi takze. Moni ja nie biore lekow aktualnie zadnych bralam przez jakis czas lexotan i w tych najtrudnieszych dla mnie atakach mi pomogl teraz nie miewam na szczescie ich juz tak jak kiedys ajak sie pojawia to juz sobie lepiej radze nie panikuje tak mocno jak kiedys bo wiem ze to te przeklete nerwy Maju sprzataj zawsze lepiej czuje sie czlowiek jak ma porzadek jak maja przyjsc goscie :) mi tez lewa reka dretwieje wlasnie z tym bolem w klatce piersiowej okropne to jest czasami mam wrazenie jak bym jej nie czula :/ Jarku jesli tak wczesniej wstajesz to moze przezto potem ziewasz bo jestes spiacy sprobuj sie wyspac porzadnie ale ciesze sie ze u Ciebie rowniez lepiej Lukasz nam zaginal ale pewno sobie radzi :) milego dnia ja napewno jeszcze sie pozniej pojawie pa
Hej dziewczyny! pozdrowienia przekazałam, Wy macie od Agi..to też przekazuję :)Aga ma humor dużo lepszy ,wczoraj się niezle pośmiałyśmy,lek nie wywołuje skutków ubocznych więc też super.Dziś ma się dowiedzieć kiedy będzie mogła chodzić na muzyko-terapię i inne zajęcia, z pewnością dobrze jej to zrobi. Moni! czytam z zazdrością o słonku...u mnie ciemno i co chwilę pada:) Kasiopeja życzę zdrówka...jesli chodzi o temperaturę to ja mam często , to u mnie objaw nerwicowy i już się do tego przyzwyczaiłam,ostatnio po prostu nie mierzę:) Pozdrawiam wszystkich , będę zdawać relacje na temat Agi :))
Gość moni2572
Maju,ostatnio jak mialam urodziny to też kupilam ciacho.I powiem Ci szczerze,że bylo bardzo dobre i przy następnej okazji zrobię tak samo.Nie mam zdolności kulinarnych to po co mam się denerwować,wolę kupić.Kasiopeju ,zobaczysz przyjdzie taki czas ze będziesz sie czula dobrze,trzeba tylko wierzyć.Wiem że łatwo się pisze lub gada,ale tak jest.Iwonko,jeszcze raz dziękujemy za pośrednictwo między nami a Agą.:)Jarku,Maja ma rację ,powinieneś napisać troszkę o sobie,choć ociupinkę:)
Jarku wlasnie napisz cosik wiecej o sobie :) ciesze sie ze Aga sie lepiej czuje mysle ze szpital jej pomoze :) dwa trzy tyg to nie duzo a napewno bedzie jakby nowo narodzona czego jej bardzo zycze Maju ja lubie gotowac a nie lubie piec ciast moze dlatego ze mi nie wychodza :/ na ostatnie urodziny kupilam kopiec kreta w proszku to mi wyszlo ale moze dlatego ze nie mozna bylo tego zniszczyc hehe nic biore sie dalej za prasowanie :)