Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica - czy na pewno?

Gość moni2572

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pisze na tym forum ale nie mogę być obojętna na to się wydarzyło. Aga znam Twoje posty.Jesteś dobrą,młodą i wrażliwą osobą. Jeśli lekarz zaleci Ci leczenie szpitalne to idz i nie odwlekaj. Bierzesz rózne leki i może one w jakis sposób potęgują ten Twoj stan depresyjny. W szpitalu dobiorą Ci odpowiednie i co najwazniejsze pod kontrolą. Odpoczniesz trochę.Zregenerujesz się.A pozniej psychoterapia i będzie dobrze.Życzę Ci tego bardzo.Wiesz dziewczyny na forum są miłe,sympatyczne i troskilwe ale tak naprawde pomoc Ci może tylko specjalista.Pozdrawiam Cie i trzymaj się.Zgadzam się z Mają masz tu jeszcze cos do zrobienia-pamiętaj.
Nie ciekawe tylko z ta roznica ze dzis nie zjadlam 40 tabletek no troche wiecej ale to nie wazne.Mam dola tak jak caly czas.musze wytrzymac do ponieszialku wtedy ide do psychiatrt i pewnie szpital mnie nie minie tak jak odtatnim razem. Pisz mi tu jak ty bo Ci nakopie,zobaczysz!Wiesz ze dl mnie sa najpierw inni a na koncu ja,no to jak nie wiesz to juz sie dowiedzialas.
Gość moni2572
Aga,ja wiem że jesteś bardzo dobrą dziewczyną,pomagasz innym,ale bardzo Cię proszę pomyśl też o sobie.Walcz z tą paskudną nerwicą,depresją,nie daj się.Wierzę ,że jest bardzo ciężko ,ale dasz radę.Będziesz w poniedziałek u lekarza porozmawiaj z nim,jeśli będzie taka potrzeba to zdecyduj się na szpital.Nie możesz pozwolić ,aby to choróbsko zawładnęło Tobą.Więcej wiary,zaufania w swoje możliwości.
Witajcie jakos tu posto sie zrobilo gdzie sa wszyscy??? Ja akurat wrocilam z francuskiego od rana na nogach jestem padnieta ale lubie jak mam takie zajete dni wtedy nie mysle za duzo o tym co mi jest :) dzis nawet spoko sie czuje ale wole nie zapeszac :) A ja u Was Agnieszko zgadzam sie z dziewczynami nie mozesz sie poddac tej chorobie i jak bedzie szpital to skorzystaj napewno CI POMOGA nie rob takich rzeczy jak ostatnio wszystkich niezle wystraszylas trzymaj sie :) Moni a jak Ty sie czujesz? Maju, Lukaszu gdzie jestescie? Basiu gdzie sie podziewasz? a pewnie kazdy ze swoja druga polowka jest bo dzis Walentynki :)
Agnieszko nie poddawaj sie co powie psycholog napewno bedzie chcial Ci pomoc ja nie mam tak zaawansowanej nerwicy o depresji juz nie mowie jak czytam jak to jest i co to z czlowiekiem wyczynia :/ masakra ale dasz rade Agus trzymam kciuki i wierze w Ciebie :) tak ja Maja sledze wszystko na drugim forum i tez martwie sie o Iwonke troche z Nia rowniez pisalam ale tam dopiero na tym forum czytalam jakie macie dziewczyny naprawde problemy wspolczuje nie wiem co pisac moge tylko tyle powiedziec ze zycie jest zbyt krotke tak w ogole zeby je jeszcze skracac na wlasne zyczenie trzymaj sie Agus i wiecej takich rzeczy nie rob pozdrawiam Cie goraco buziaki :)
Kasjopejo to nie tak jak nad tym nie panowalam,to tak jakby mozg sie wylaczyl i stalo sie to co sie stalo. Jesli chodzi o Iwonke to jest moja przyjaciolka,i choc mieszkamy daleko od siebie swietnie sie rozumiemy.Mamy ze soba kontakt na wszystkie cztery mozliwe sposobu czyli forum,gg,skyp i telefon.Poradzi sobie wyciagne ja z tego juz kilka razy tak bylo,ciezko ale dalo sie rade najwazniejsze co jest to czas,ona potrzebuje go.Ale ja i tak nie daje jej spokoju,caly czas jestem przy niej tak jak ona przy mnie,tak wiec sie nie damy tak mysle.
Agus rozumiem i ciesze sie ze macie wsparcie wzajemne cale forum Was wspiera w ogole to wszyscy sie wspieraja :) to est takie wspaniale ja mam bardzo silne oparcie w narzeczonym i rodzinie i jak mnie to tak naprawde zlapalo ( chociaz mniej niz Ty to masz) to byli ze mna no i ten lexotan mi pomogl chociaz malo Go bralam al mysle ze wszystko sie dzieje w psychice czlowieka wiesz czasami sobie mysle ze jakby nam ktos dal zalozmy mietowy cukierek mowiac ze jets w nim cudowny srodek zwalczajacy nerwice i my bysmy w to uwierzyli to ten cukierek by nam pomogl z tego wyjsc im wiecej sie nadtym zastanawiam tym bardziej to ma sens nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
pewnie zebysmy sobie pomagali juz nie raz pisalam ze to forum mi bardzo pomoglo jeszcze jak nie bylam zalogowana ja mam czasami zle dni ale ogolnie to dobrze sie czuje mialam troche stresujacy ostatni miesiac zmiana jednego mieszkania ( ale tamto mi tylko szkodzilo wiec dobrze sie stalo) teraz mieszkam jakby nie bylo u obcego faceta czekam na mieszkanie mialo byc poczek lutego i nic ani widu ani slychu to mnie stresuje ale radze sobie raz dobrze spie raz gorzej ale staram sie MYSLEC POZYTYWNIE Agnieszko i to pomaga wiesz zacytuje ci cytat z piosenki ktora pewnie znasz *kazda mysl zamien w pozytywne slowo* wiem ze czasem to trudnr i ze czasem czlowiek mysli ze wszystko jest do duuuuuuu..... ale to sa chile wiecej jest przeciez pozytywnych dni Aga ja to pisze zebys sie nie dolowala wiecej zebys sobie powiedziala NIE DAM SIE jestes w moim wieku i tymbardziej mi blizsza a i jeszcze z Rybnika :) nawet nie masz pojecia jak chcialabym Ci pomoc aby wszystko zle minelo i taki fajny nowy poczatek :)
Kochana masz bardzo dobra pamiec wiesz.Pewnie ze sie nie dam mam ciezki charakter i jestem uparta jak osiol wiec jak cos postamowie to amen,tylko te moje inne chorobska mnie jeszcze dobijaja,ale najpierw tym trzeba sie zajac zebym juz nie robila takich glupot prawda,i nie buj sie nazywac rzeczy po imieniu.
No wlasnie ze ja sie nie boje moze tego ze jak zaczne naprawde nazywac rzeczy po imieniu to administrator zareaguje :) ale powaznie Aga wierze w Ciebie, w siebie i we wszystkich nerwoskow musze powoli konczyc bo Moj mnie wola :) trzymaj sie Agus i slodkich snow Ci zycze A gdzie reszta Maju Moni Lukasz chyba tak zasnal ze mu sie wstac nie chce Basia co sie z Wami dzieje mysle ze jutro bedzie wieksza frekfencja buzka pa