Gość aga Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Proszę o jakieś namiary na temat tętniaków aorty brzusznej , może jest jakies forum tak jak kardiologia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anowii Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, mam 21 lat i od 5 lat mam tętniaka aorty brzusznej na dlugości 9 cm i szerokosci 3 cm , czy ktos mógłby mi doradzic co powinnam robić, tz. czy mam dalej leczyc sie metypredem i trxanem czy moze to wkoncu poddac operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
janpanek Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Po badaniach na tomografie mam iść na wszczepienie stentgraftu.Chciałbym się dowiedzieć,jak niebezpieczna jest to operacja i na czym to polega.Mam 82 lata i leczę się na nadciśnienie.Proszę o możliwie szybką odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi