Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby tak się zastanowić to jest z czego...wyobraz sobie mnie...siedzę na tym krześle,właściwie to wiszę na nim bo wszak mówiłam,że słabiutka...patrzę w monitor i chichotam zupełnie bez sensu...jak myślisz czy to coś poważnego ze mną ? :))
A to ktoś niezdecydowany...raz jako riki raz zorro...ciekawe co dalej...bolek i lolek?:) Bardzo cierpi,że przynajmniej dziś nie jestem w dołku tylko mam humor,prawda ,że to niepokojące? mieć nerwice,depresje,ale potrafić się chwilami śmiać...hmm muszę o tym pogadać z psychoterapeutą...może powinnam jednak zawsze płakać i trząść się ze strachu.... Uprzejmie informuje,że humor mam dalej i jakoś nie boję się administratora bo jeśli tu zagląda to dobrze wie,że mamy duże problemy,dlatego właśnie potrzebujemy trochę radości:)
Zero: to forum a nie gadu-gadu. Wiec tutaj ludzie nie boja sie wchodzic. sama Ci to mowie bo jak tutaj wchodzilam to sie niczego nie przestraszylam. Z mila checia tutaj weszlam i wszystkie dziewczyny mnie przywitaly bardzo mile. W ogole jest tutaj bardzo mili.
Gość krystyna 3
JESTEM ale tylko na chwilkę ja tak mam jak ewcia ma do 17 CZARNULKO ciesze się że ci jest lepiej mnie też przeszło ale za to boli mnie głowa DOROTKO nie forsuj się AGUŚ jutro będzie lepiej nie martw się IWONKO DASZ RADE Ja muszę kończyć dobranoc kochane rano się odezwe