Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość xxxxxxxxxxx1

Futerko, przeczytałam trochę forum i jesteś panikarą straszną i to ze straszną nerwicą, którą sama nakręcasz. Latasz do lekarza co chwila, na pogotowia i nic ci tam nie wynajdują, jak lekarze mają traktowac cię poważnie, tobie tylko psychiatra jest potrzebny, nic więcej. śmieszy mnie jak piszesz, że nie wiesz czy dane objawy to nerwica tym razem czy coś innego i walisz do lekarza. za chwilę mówisz poleciałam do lekarza bo miałam inne objawy niż zawsze, przeczytaj twoje wszystkie wpisy i zobaczysz że ty masz ciagle jedne i te same objawy, sama się straszysz. weź łykaj antydepresanty nie afobam. piszesz, że nie możesz przetrwać pierwszych skutków ubocznych leków, to musisz wybrać albo dwa tygodnie męki przy lekach a później poprawa albo lata cierpień i paniki i latania do lekarzy, którzy cię w końcu zlekceważą jak na serio coś ci będzie. strasznie napędzasz swoje lęki.

Brawo Futerko! I tak trzymaj! Ja wierzę w Ciebie i myślę, że forum jest dla Ciebie pomocne w tym sensie, że możesz się tutaj wyżalić.Tak jakby dajesz upust emocjom na forum.. Pamiętaj, że leki są ostatnią deską ratunku , ale trzeba mieć nadzieję, z jednej stronie ważne jest, że jest coś co może nam pomóc, gdybysmy rzeczywiście już sobie nie radziły! Wielu ludziom pomogły. Ale jesteś silna bo walczysz bez i trzymam kciuki, że Ci się uda choć wiem z autopsji że męczy to niesamowicie! Ja na razie się suplementuję, ale sa dni kiedy muszę jeździć lub chodzić na różne spotkania gdzie sama witamina nie da rady dlatego pyt o xanax.

Hej. No z koncentracja i skupieniem to jest chyba tak ze ponieważ nasza głową jest myślami gdzie indziej i ciągły stres zaprzata nam myśli dlatego mózg nie nadąża. A czy ktoś ma też uderzenia serca takie nierówne jakby kopniaki czasem szczególnie jak juz się leży w łóżku. Wczoraj znowu tak miałam i nie mogłam zasnąć bo nie dosyć ze serce mi szybko waliło to jeszcze nierówno