Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Świetny żart Rolnik , wina Tuska ,że masz nerwicę!!!!!!!!!!!!! Chłopie Ty nie wiesz co piszesz , nie byłes rolnikiem w czasie komuny i co ty wiesz jak wtedy rolnik prosperował, zapytaj moze starszego pokolenia jak to było ŻLE!!!!!!!!! Cinek jak głowa , ale wiesz w czasie tej sławetnej komuny to lodówki były nie tylko puste ale bardzo puste chyba ,ze ktos był partyjny i to wysoce postawiony no to miał rzeczywiście pełna lodówkę . Ja te czasy przezylam i nigdy wiecej takiego ustroju nie chcę!!!!!!!!! Kasia , forum od czasu do czasu musi przejść burze aby się trochę oczyścić i pewnie ten czas teraz nastał i wierzę ,ze dalej będziecie wymieniać sobie swoje poglądy i się wspierać. Pozdrawiam i zyczę Wam wszystkim pogodnego nie tylko w aurze ale i w sercu tygodnia, trzymajcie sie , wiecie przeciez ,ze po burzy swieci słonko nie zawsze od razu ale zaświeci.

Zdrowa1. Zajrzałam tu i jestem rozbawiona do łez hahaha. Ja na tym forum jestem 1,5 roku i zawsze jak się pojawiasz, to jest g..wno. Z niczego zrobiłaś aferę i ciągniesz to, bo to jedyna rzecz jaka umiesz robić - skłócać ludzi. To już nie pierwszy raz. Każdy może poczytać to, co wyrabiałaś wcześniej. Napisałam, że nie wierzę Cinkowi, ale napisałam również, że mogę się mylić. Nawet Cinek nie powinien się obrazić, a cóż dopiero Ty! Popukaj się w głowę, albo weź coś na uspokojenie, bo robisz się żałosna. Napisałaś, że Basia i ja mamy złą energie! Co Ty bredzisz kobieto?!! Na jakiej podstawie wyprowadzasz takie wnioski, co?!! Główka boli? Jeżeli Cinek jest chory, to powinien się wyleczyć, a jak szuka tu dziewczyny, to Magda jest śliczna nie można się dziwić, że może Cinkowi się podobać. To wszystko, co mam do powiedzenia. W życiu bym się nie spodziewała, że z tych kilku zdań moich wątpliwości zrobisz taka aferą. Walnij się w łeb i zajmij się czymś pożytecznym... hahahaha

Wiecie co, po pierwsze nie zdrowa1 zrobiła aferę, po drugie, użyto dośc ostrych słów do cinka, że podle robi i nie wiadomo jaki to on jest, mnie nawet to zabolało bo nikt nie ma prawo oceniać drugiego człowieka, ma się pretensje że się go broni a go się nie zna ale kto go zna by go oceniać? no kto ?? KTO SIĘ PYTAM!!!? po trzecie co ja mam do tego? Boli was że z cinkiem piszę, i jak zapytał się o kontakt do mnie to ktoś mógł pomyśleć że laski wyrywa na forum to bardzo ale to bardzo się mylicie! nawet nie wiecie jak cholernie bardzo jesteście w błędzie tak bardzo że mowę mi odebrało wręcz. nie powinniście ze wstydu nawet już nic więcej pisać!!!! rolnik chciał rozładować atmosferę a i jemu się oberwało i powiem wam jesteście cholernie wszyscy nie mili i nie dziwię się że jesteście wszyscy chodzy na tą poroąbanąnerwicę, też byłam taka kiedyś i zachorowałam i taka więcej nie będę już, nigdy!!! weźcie się w garść baby!!! bo wam szajba odbija jak to Ewa pisze:))) w całkowicie pozytywnym tonie!! i jeszcze jedno, poznałam tu fantastycznych ludzi i mam zamiar z nimi mieć kontakt bardzo długo! Ewo ja cię szanuję ale nie powinnaś tak oceniać ludzi, analizować każde słowo, wszystko i tak agresywnie pisać, bo jeśli używasz tak ostrych słów nie znając kogoś i naruszając jego przestrzeń na forum które jest aonomimowe i z jakiegoś powodu istnieje to musisz również brac pod uwagę że zostanie to naruszone i każdy się na ten temat wypowie, nie powinnaś być tym zdziwiona a zwłaszacza oburzona tym jaki jest odzew i w jakim tonie, jaki ton nabrałaś w takim tonie ktoś ci odpowie! i nie oczekuję odpowiedzi na to , to jest mój przekaz i odpowiedź możecie sobie wsadzić w ..................nos! :)

I jeszcze jedno , jesteście takie dorosłe, takie doświadczone, takie najmądrzejsze a jedna coś palnie i drugą o to obwinia!! w dupach wam się poprzewracało!!!!! a kłótnie ciągnie jedna!! a nie całe forum, dziękuję , do widzenia!! miłego dnia!! ja wcozraj spędziłam suoer dniaale gdybyście się tak nie kłóciły to bym napisała nawet jak :P

Magdzik :-) Ja Cię rozumiem i tez Cię szanuję, ale jesteś trochę niesprawiedliwa. Przeczytaj jeszcze raz to, co ja napisałam w sprawie Cinka, a potem wypowiedz się. Wiesz, każdy słyszy, co chce usłyszeć. Nie napisałam, że podłe jest to, co Cinek robi, ale że, gdyby szukał na forum panienki, a nie jest chory, to byłoby podłe, a to jest zupełnie coś innego. Ja jestem duża dziewczynka i dawno temu nauczono mnie pisać i czytać ze zrozumienie, więc może zanim, kto jak kto, ale Ty Magda, której ja zawsze lecę z pomocą, żebyś przeczytała nie to, co napisałam, to na prawdę jest mi przykro. Ta sytuacja na forum, która teraz powstała nauczyła mnie, po raz kolejny, że faktycznie nie watro poświęcać się dla innych i lecieć im z pomocą, bo jak tylko poczują się lepiej, to Cię oleją. Takie to już życie jest... Pozdrawiam. Ewa

Ewa , ciesze sie ,ze rozbawiłam Cie do łez!!!!!!!!!!!!!! Super, super!!!!!!!!!!!! Ewa, łeb to Ty masz i jesteś bardzo wulgarną i mało sympatyczną osobą!!!!!!!!!! Kto Ciebie lubi no kto z całą rodzina jesteś skłócona ( sama o tym pisałaś , Matka be , mąż be, syn be ) kto Cię kocha , no kto z Twoich opisów NIKT. Mnie na forum nikt nie musi lubić czy kochać, ja mam kochającą rodzinę , w której sie szanujemy i wzajemnie kochamy . Nawet jakby Matka nie wiem jaka była to trzeba Ją szanować i tyle bo jest tylko jedna!!!!!!!!!!!! Przepraszam Was kochani za te posty ale Ewa jest okrutną osoba a chce to wmówić mnie ale mnie wiele osób kocha a Ona ma z tym problem i dlatego zazdrości ludziom miłości czy szczęścia rodzinnego i proponuje się też zastanowić dlaczego tak jest !!!!!!!!!! Ewa nawet Magdzie zazdrości młodości i flirtowania , żenada!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam

Ewo, ja absolutnie nikogo nie atakuję, bo mi to niepotrzebne ale piszę bo wam się poprzewracało w dupach!! jestem absolutnie wdzięczna że mogłam mieć wsparcie tu i też w Tobie i szanuję to, ale do pewnych rzeczy mam inne zdanie a ty bierzesz to bardzo ale to bardzo bardzo osobiście a ostatnią rzeczą jaką bym chciała to komuś zrobić przykrość, nie piszę o tym jaka jesteś, albo uważam że jesteś tylko odnoszę się do zachowania a to różnica. myślałam że was trochę rozweselę jak spojżycie na to że to rzeczywiście głupota się kłócić ale i to odebrano źle, jako niewdzięczność. no nic. trzymajcie się i obrażajcie dalej, jak już pisałam wcześniej szajba wam odwaliła, a ja po super spacerku jestem i niedługo do psychologa jadę na kontrolę a jutro kolejny od tabletek kontrola:D a w czwartek goście:DDD całusy nerwusy, od teraz jestem na priv tylko, nawet nie czytam co za pierdoły wypisujecie. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ewa , no to dalej dyskutujemy, Twój żal mam gdzieś , w 4 literach!!!!!!!!!!!!!!! Żałujesz mnie ,bo mnie ludzie kochają a Ciebie nie!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba coś Ci się w głowie naprawdę pomieszało.......................może walnij w mur to oprzytomniejesz. Takie to są skutki braku miłości od bliżnich i Ty jesteś tego klasycznym przykładem!!!!!!!!!!! Magda nie dam sie obrażać bo ja nie obraziłam tylko skrytykowałam a to jest jednak WIELKA RÓŻNICA:)))))))) Magda mnie się w d......pie naprawdę ani w głowie nie poprzewracało !!!!!!!!! Ale miło się zrobiło nie!!!!!!!!!

Gość baskabaska1

Babciu Zdrowa1, no teraz to przeholowałaś i to dużo, lubisz się kłocić i wymądrzać, nie jesteś z tego wątku to nie wtrącaj się też wtedy kiedy nikt Cię nie prosił i widzę że tylko szukasz zwady, bo już kilka wątków skłócałaś, idź skąd przyszłaś, bo ja np. nie proszę Cię o rady jakie mi tutaj próbujesz udzielać, mówisz że wszyscy Cię lubią...hahaha, wszyscy Ci o tym mówią?? niestety nie jest to prawdą, bo nie ma takich ludzi których wszyscy lubią, a Ciebie to już napewno nie, rozwalasz każdy wątek tu na forum...i wszędzie Cię pełno...adieu!!!

Baska w swojej zawiści nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem , mnie kocha i lubi najbliższa rodzina( tak napisałam ) a osoby z forum nie muszą mnie kochać bo po co - też tak napisałam . Dlaczego niektóre kobiety sa takie zawistne dlaczego ????????? Ty jesteś ostania Baska aby mi mówić go i gdzie na forum mam pisać . No , no babcia się odezwała!!!!!!!!!!!!!! Powtórzę mam kochająca mnie rodzinę a ludzie z forum nie muszą mnie kochać i tyle koniec kropka . Pozdrawiam Was serdecznie kochane babcie , trzymajcie się zdrowo.

Witam wszystkich a przede wszystkim starych znajomych. Nie odzywałam się długo, ale nie dlatego, że wyzdrowiałam, czy nie chciałam. Ci co mnie znają wiedzą. Na razie nie jestem gotowa aby o tym pisać. Nie opuściłam forum, czytam was co jakiś czas i nadrabiam zaległości, ale dzisiaj postanowiłam się odezwać, bo szlag mnie trafia jak czytam takie słowa i takie kłótnie. Jezu niektórzy chyba nigdy nie mieli prawdziwych problemów! Żeby z takiej bzdety zrobić taką awanturę?!!! Może Ewa nie powinna oceniać Cinka, ale to jaką bombę zrobiła z tego Zdrowa to już przesada. Dyskutować na temat zarzutów powinien tylko Cinek i Ewa, ale najmniej to już Ty Zdrowa (przepraszam, że tak bezpośrednio)!!! Nie udzielasz się tu wcale i wpadasz tylko wtedy gdy sytuacja staje się lekko nerwowa i wygląda na to, że tylko na to czekasz, bo jak sobie przypomnę w jakich momentach się tu odzywałaś to chyba tylko w takich. I to Ty jesteś okrutna! Jak można komuś powiedzieć, że go nikt nie kocha?! to po prostu podłe! I Ty się uważasz za dobrego człowieka? I nie wymawiaj Ewie, że jest skłócona z całą rodziną, że jest wulgarna i mało sympatyczna, bo nie znasz sytuacji, nigdy nie wiesz co Ciebie jeszcze może spotkać (może to samo?). I czy Ty przypadkiem oceniając Ewę, czy Basię nie robisz przypadkiem tego samego za co je krytykujesz?! Zastanów się moja droga nad tym co spowodowały na forum Twoje wypociny? Bez Ciebie dawno byłoby po sprzeczce, wszyscy by sobie wszystko wyjaśnili i pisali w zgodzie dalej. Do tej pory jakoś sobie radzili w różnych sytuacjach bez twoich *rad*. Pozdrawiam wszystkich i życzę samych dobrych dni i coraz lepszego samopoczucia. Magdzik cieszę się, że u Ciebie lepiej. Nie pisałam, ale martwiłam się o Ciebie jak czytałam co przechodzisz. Trzymaj kochana tak dalej!

Ja jestem bardzo wyluzowaną osobą tylko co niektórzy się strasznie spinają gdy * słyszą * prawdę o sobie!!!!!!!!!!!!!Prawda zawsze w oczy kole i denerwuje i dlatego niektórzy tak reagują na moje posty. Nikogo z nikim nie skłóciłam a jeżeli ktoś tak uważa to dowody proszę. Nie jestem * przypisana * do żadnego wątku i będę pisała tam gdzie będzie w/g mnie potrzeba odpisania czy napisania konkretnego postu.

Zdrowa oczywiście, że możesz pisać gdzie chcesz. Poto są fora. Tylko dlaczego zawsze wpadasz z awanturą? I nie chodzi o to, że prawda w oczy kole, tylko o to, że to wszystko można napisać innym językiem Trochę empatii kochana. I ja Cię nie chcę oceniać ani obrażać, żeby było jasne, ale wcinanie się tak nagle w czyjąś polemikę to delikatnie mówiąc niegrzeczne. To tyle. I w całej tej dyskusji powinno wystarczyć to co Cinek napisał. Tylko on miał do tego pełne prawo.

Cinek. Dla mnie to forum było miejscem, gdzie każdy może wypowiedzieć się na każdy temat i szczerze. Nie zamierzałam nikogo obrażać. Twoje wypowiedzi są niespójne, a to budzi wątpliwości i koniec na tym. Mogłeś zwyczajnie odpowiedzieć, a nie skakać jak oparzony i odszczekiwać się. Trudno, było minęło i nie ma o czym mówić. Do tego dołączyła się kłótliwa Zdrowa. Nie będę Cię przepraszać, bo ja Cię nie oskarżyłam, tylko poddałam w wątpliwość Twoje wypowiedzi, ale jak to już bywa, każdy słyszy, to, co chce usłyszeć. Magdzik, Kasiaaa, Futerko, Basia, Agi wszystkie i wszyscy pozostali dziękuję Wam za pomoc. Byłam z wami 1,5 roku i w wielu sytuacjach pomogliście mi i za to Wam dziękuję, ale myślę, że pora rozstać się. Życie jest niesprawiedliwe i zapewne wszyscy doświadczyli, że jak jest dobrze, to za chwile musi być źle. Tak to już jest. Poza tym, wszystko rozpoczyna się i kończy we właściwym czasie i miejscu i widocznie ten czas i miejsce właśnie nastał :-). Życzę Wam dużo dobrych dni, dobrego samopoczucia i pozbycia się tej szajby na zawsze. Pozdrawiam. Ewa

Aga , Ewie wolno a mnie nie!!!!!!!!!!Nie rozumiem Waszego rozumowania!!!!!!!!! Ja napisałam ,ze przyłączam się do krytyki Ewy i tyle i przeczytaj sobie co mi wtedy napisała Ewa. Ewa sama napisała o braku miłości ze strony swoich bliznich. Jasne nigdy nic nie wiadomo co kogo w życiu spotka jestem tego w pełni świadoma. Dlaczego Ty Aga się odezwałaś. Sami * dmuchacie * temat a chcecie mi wmówić ,że to ja. KONIEC