Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Futerko ten twój to niby dał....ale dba o swoich. miło to słyszeć że sprawdził, i Ewa ma rację, jeśli nie będziesz miała jak maluchy zostawić a będzieszz się o brata bać to wezwij policję i powiedz że się martwisz o brata że sobie coś zrobił bo tak mówił,a nie masz jak do niego podejść, i weźcie wsyzscy się zgrajcie i idźcie do niego, wiecie to prawda że samobójcy nie mówią nikomu podobno, ale zawsze coś napomkną kiedyś o tym a gdy dochodzi co do czego to cisza, dwóch moich znajomych to zrobiło, z jedną imprezowałam ,dziewczyna super!!! poprostu żywioł, dobra, mature miała pisać i coś się stało, niewiadomo co, a drugi, strasznie mi się podobał, bardzo byliśmy ku sobie, nikt nie wiedział ale pisaliśmy często ze sobą i umówiliśmy się po sylwestrze w szkole bo coś się stało, i napisał że mi wszystko w szkole napisze następnego dnia i tego samego dnia tylko że wieczorem dostałam smsa, że.....i nie mogłam uwierzyć, pisałam już żeby sobie jaj nikt nie robił, ale moja mama podeszła do mnie i powiedziała przykro mi, ale....a nie chcę nawet wspominać płakałam tak bardzo....to był super chłopak!! miał tylu przyjaciól, wspaniałego brata, rodziców. aaa....futerko działajcie, jesteście rodziną i nic was nie rozłączy, jesteście naprawdę dobrymi ludźmi

Ja idę kąpiel robić gorącą, ale oczy odmawiają mi posłuszeństwa, ćwiczenia zrobione więc nie spłynę chyba w wannie, przez 15 min, wiecie, zapowiada się fajna ta książka co kupiłam jeśli dalej taka będzie to wam ją polecę, bo jest poprostu super, śmieszna i taka ...naprawdę super dobranooc, trzymajcie się cieplutko

Ja idę tez peeling zrobić ,oczyscic zelem specjanym i naniesc kolejny zel :) a rano krem ulga, testowany na dzieciach ,uwierzycie w to ,w szoku byłam jak to przeczytalam i krem rozjasniajacy pod oczy!! wszystko jednej formy z kuraji 28 dniowej, wszyscy mowia ze jakas moja cera sie ladniejsza zrobila 2 tygonie stosuje dopiero. ide bo mi sie woda w wannie przeleje. buziam pa

Och Futerko...jeszcze ci trzeba dodatkowych kłopotów..:( na nas nerwicowców innych problemy udzielają się nam, wyobraziłam sobię tę sytuację z bratem i już na samą myśl mam nerwa. Jeżeli on sobie sam nie może pomóc to powinniście go do jakiegoś szpitała odesłać, Wy niewiele możecie same z siostrą zrobić, bo najważniejsze, żeby on sam chciał sobie pomóc, bo inaczej to ciężko. A co do schizofrenii to ja już dawno bym ją miała gdyby tak było, że z nerwicy może się zrobić, wiem coś o tym bo w rodzinie mam i można powiedzieć, że obciążona jestem...ale tyle lat żyję z nerwicą i nie mam schizy ale też miałam okresy, że sobie ją wkręcałam. człowiek z schizofrenią niestety ale zawsze powie, że jest zdrowy chociaż jakieś tam lęki czasem ma ale przede wszystkim słyszy jakieś głosy, które go kierują do jakiegoś działania. Oglądam cały czas teraz na dwójce *voice of Poland*...nawet głosowalam na nr 15 świetne głosy tam są.

A ja musialam sie umyc, ogolilam nogi, pod pachami, wyszorowalam sie bo tak mnie wszystko swedzi masakra, moze po tych lekach mialyscie tak moze? potem wklepalam balsam nawilzajacy, i leze nieruchomo , nawet posciel zmienilam bo sobie wyobrazam ze jakies pasozyty sie zadomowily kurcze, a moze to z bananow bo ostatnio wcinam jak malpa:)) baskabaska, mowisz ze schizofremicy slysza jakies glosy? a np jesli ma sie natretne mysli w nerwicy? czy to moze doprowadzic do shizofremi/> kurde ja za niedlugo powinnam jakims psychologiem zostac, znachorka czy jakas tam inna. kurcze dalej mnie swedzi zwariuje, lydki, uda, rece, szyja ałaaaaaa