Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Zdrowa1, jakiwe sloneczko? o czym Ty piszesz?...u mnie ciemno i co chwilkę pada, a tak poza tym to jakiś czas temu wywiesili u nas w kamienicy kartkę, że dziś od 8 do 14-tej nie będzie prądu, przygotowałam się, że wyjdę gdzieś na parę godzin,bo przecież można zwariować bez TV i komputera....ale wstaję o 9-tej... patrzę ...a prąd jest i do tej pory jeszcze nie wyłączyli haha, a czasem bez zapowiadania godzinę prądu nie ma, w konia robią tych ludzi jak nie wiem co.

Witam. U nas tez rano padało,teraz jest zachmurzone ale czasami zaświeci słońce,ale ponuro jest.Jeju dziewczyny jak mnie w nocy głowa bolała,aż się przestraszyłam ,bo aż tak to mnie nie bolała nigdy.Normalnie się aż popłakałam.I jak na złość nic przeciwbólowego nie miałam ,bo jak mam to mąż zje wszystko,nawet jak go w palec zaboli haha. Wzięłam aspirynę i amolem nasmarowałam i dopiero trochę mi przeszło.Poszłam spac po 2 w nocy.Bo nawet leżeć nie mogłam przez to.Dzisiaj mnie też tak nie boli ale ściska.Nie wiem czy to od pogody ,bo okropnie wieje u nas i w nocy wiało i padało,czy od wina,bo wypiłam kieliszek.

Agniesia ty sobie głowe amolem smarowałas czy ja cos zle zrozumiala;P? u mnie rano lało,a teraz słoneczko ,ale zimno wieje troszke... a ja od rana mam dusznosci,zatyka mnie pewnie dlatego ze musialam wyjsc z domu z coreczka cos załatwic ;/masakra mam dosyc codziennie mi sie ciezko oddycha i ile mozna;/

U mnie teraz i słoneczko i deszczyk, tak na przemian. Amol to ja sobie niedawno kupiłam, bo mojej koleżance też na wszystko pomaga, aj robiłam parówki na zatoki i smarowałam w nosie, po tym fajnie się oddycha, naróżnego rodzaju bóle też dobry, trochę piecze ale ja wszystko wytrzymam jak wiem, że to nie objaw nerwicy tylko niewinny amol..hihi

witam wszystkich ;) dawno mnie nie było , bylam na wakacjach oczyweiscie bylo super ! cieszy mnbie to ,ze niektórzy sie martwia co sie ze mna stało , dziekuje;) mam dzuzo pracy w domu i nie tylko wiec bede rzadko , nbede czytac jak tylko bedzie czasu wiecej to napisze . Czuje się swietnie Zycze wzystkiego dobrego , pozytywnych zmian w zyciu;) buziaczki;))))))))