Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ewuniu, a ja chyba jako pierwswza przeczytałam Twój wiersz..haha, napisałaś go zaraz po moim pożegnalnym postem, a ja jeszcze zaglądnęłam czy ktoś jeszcze coś napisał po mnie i dopiero wyłączyłam neta. Jeszcze czytam te kilka stron które dziś napisalyście, bo nie byłam tu cały dzień, a jestem zmęczona i fizycznie i psychicznie, pomagałam koleżance wynosić niepotrzebne graty z piwnicy mojej ciotki, gdyż po niej ma mieszkanie. Jutro znó2w mnie czeka *ciężka praca*. Jeszcze wrócę do czytania, bo mam 2 ostatnie strony i kawały sobie przeczytam.

Magdzik,, masz starsze kolezankji takie jak my i widxzisz ,że z ta choroba sie da zyc nie jest lekko ale daje sie rade . ty jestes młoda wiec korzystaj z zycia , kształc sie i rozwijaj , patrz jak dorasta Twój synek bo to proces nieodwracalny . nie marnuj zycia na zastanawianie sie czy dzis zsie bedziesz zle czy dobrze czuc ! My nie umarłysmy do dzisiaj i jeszcze nie umrzemy .Wierze w ciebie Magdzik ,że dasz rade bo widze róznice miedzy twoim pisaniem wczesniej a teraz BRAWO!!!!!! Z CAŁEGO SERCA ZYCZE CI I RESZCZCIE NERWOSOLKOM SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA;)

Dziękuję marlenna, mam taką nadzieję że w to uwierzę i naprawdę będę się cieszyć dniem:) póki co mam bałagan wokół siebie, miałam zrobić rok przerwy by zając się tylko sobą i synem aż trochę się podkuruję ale chyba dla mnie jest innny plan jeśli dano mi szansę zaliczenia sesji po najniższej lini oporu, więc trochę na głowię mam:/ ale zobaczymy co przyniesie najbliższy weekend bo to już w ten weekend będę mogła się wam pochwalić czy robię kurację odnawiającą mnie na rok czasu czy może zaliczę sesję i będę skacać czas mego leczenia :DD idę synka zaraz lulać, i albo się pouczę albo pójdę spąc ale presję egzaminów czuję na plecach a nie wiem co z nimi zrobić bo nie chcę znów popaść w błędne koło bo ciężko się z niego wychodzi, Futerko co się z tobą dzieje????

Gość walencjanka

Hej, dawno mnie nie było, i pewnie mnie znów nie będzie bo dostałam absolutny zakaz wchodzenia na fora, szukania w necie itd. Rozkazał, nakazał mi to kolega, który też na nerwicę się leczy i jest już z nim bardzo dobrze, głównie przez 3 miesiące psychoterapii. Poza tym mama też się wścieka jak tu wchodzę bo mówi, że się nakręcam. Więc, mam nadzieję, że ze wszystkimi wszystko dobrze. Mnie boli głowa. Ale to już chyba norma. Całuję, ściskam, zdrowia życzę! :*

Cześć dziewczyny i faceci... :-) Walencjanka, może to i racja, co mówi Twój kolega i Twoja mama. Tu jest tyle pomysłów na czyjeś problemy ile jest czytających. To faktycznie może zmieszać w głowie. Jak będziesz wchodzić tu raz na tydzień, tylko po to, żeby pozostać na bieżąco ze *znajomymi*, a będziesz żyć i zachowywać się zgodnie z zaleceniami lekarza czy terapeuty, to w porządku i fajnie będzie Cię :widzieć: :-) Magdzik życzę powodzenia, ale i tak jestem pewna, że dasz sobie radę... :-)) Baskabask, Futerko, Marlrnna, Aga1791 i wsztstkie inne cudowne dziewczyny życzę Wam dobrego dnia :-) Ewa

Czesc u mnie kochani lepiej o wiele zbieram sie do kupy!!!!! Magdzik, uwielbiam tą nutkę!!!!!!! nakreca mnie pozytywnie i sie zastanawiam,czy np jakby z rana sobie puscic na fula ta piosenke hehe, moze dzien bylby pozytywniejszy:) niemam czasu na pisanie, ide dzialac, w kuchni, robie krokiety, barszczyk i mam wene!!!!!! mam chec do zycia!!!!!! boze jakie to wszystko dziwne ze raz jest super a raz tragicznie ze mysle ze do wariatkowa trafie bo nawet zalewajac herbate rece mi sie trzesa, masakra... no nic trzeba byc pozytywnej mysli, buziaki, dziolszki, walczcie, walczcie!!! ? futerko where are you?