Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Moja kuzynka kiedys byla u neurologa faceta... i wlasnie kazal jej sie rozebrac do bielizny to powiedziala,ze ma miesiaczke i w spodniach zostala,a tak naprawde miala stringi.... i nie chciala tak paradowac-a przed badaniem nie wiedziala,ze bedzie musiala sie rozbierac.

Ja trafiłam na zboczonego neurologa.Miałam 22 lata i sobie nie pozwoliłam na macanie i wyszłam. Do dzisiaj żałuje, że na gościa nie napisałam wtedy skargi. Później usunęli go z naszej przychodni i jak słyszałam wszystkie kobietki macał! Moim sztandarowym ciastem jest *gotowany sernik na biszkopcie*. Mogę podać przepis. To dobre ciasto, takie świąteczne i pyszne... Aż sobie westchnęłam...

Napiszę Wam, że u nas był taki dobry jako lekarz laryngolog (jeszcze prywatnie przyjmuje) i on normalnie obściskiwał dziewczyny, kobietki, on jak badał uszy czy gardło to tak swoimi kolanami ściśkał kolana pacjentki (mnie też) i to już było krępujące, a mojej koleżance pakował łapy za bluzkę i słyszałam, że niejednej tak robił, może i niektóra była zadowolona..haha

Baskabaska jutro napiszę przepis na sernik, a cukier żelujący ja kupuję w *Biedronce* i kosztuje 4,50. Znam tego lekarza i dobrze go pamiętam. Mnie też ściskał kolanami, ale on był starszy od mojej mamy, a ja miałam z 16 lat jak u niego była z chorymi zatokami. Później już nie dałam się tam zaprowadzić, ale jak moje dzieci były małe, to do niego poszłam i tez mnie chciał ściskać i pitolił jakieś głupoty. On jest chory!! Wczoraj napisałaś, że byłaś kawał od Gdańska, więc skojarzyłam... :-) Pozdrawiam cieplutko wszystkie bratnie dusze... :-) Dobrej nocy :-)