Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, ja się boję tego kierunku zarządzanie, bo zawsze wiedziałam ze doskonale sobie radze w stresowych sytuacjach a teraz wiem ze musze je omijac:/ wiec po tym kierunku na pewno zacznę coś innego, myśle nad filologia angielska w biznesie, ale to tylko pomysl nigdy nie wiadomo, poprostu bym chciala. a mnie denerwuje ten cholerny ucisk glowy!! jest tak silny. kasia jak ci sie tak kreci w glowie jedz na pogotowie, jelsi bedzie tak ze nie bedziesz mogla funkcjonowac bo jesli tak ci sie kreci w glowie ze jak ja przekrecasz to jest zle to powinnas sie zglosic z tym szybko do lekarza, by sie dluzej tak juz nie denerowac i cos z tymi zawrotami zrobic.

Gość agnieszkaficek

Witam wszystkim a mam tak popsute dwa zeby ze asz mi z buzi brzydko pachnie musdze isc w czwartek z tym do dentysty ale boje sie tego znieczulenia doradzcie mi czy te zastrzyki sa asz tak szkodliwe boje sie tego zastrzyku bo ponoc oslabiaja serce,ale zeby popsute tez wiec nie mam wyboru

Co wyprawia? czemu chcesz skasowac:( agnieszkaficek ma racje powinni kasia cie wziasc na obserwacje do szpitala. agnieszkaficek ja bym w zyciu nie poszla do dentysty gdyby mi nie dawali znieczulenia, popros takie jakie sie daje ciezarnym to bedziesz je miala slabe i nic ci po nich nie bedzie, ja co wizyte mialam przynamniej z 2 zastrzyki ze pol twarzy nie czulam:D i bylo mi z tym dobrze bo zab nie bolal:) na pewno nic ci sie nie stanie ale nasza choroba polega na tym ze bronimy sie przed wszystkim wiec bedziesz uwazac inaczej, ja przez ta chorobe tez do dentysty nie chodze, dwa zeby mi zotaly do zrobienia:/

Gość agnieszkaficek

Madzik on jest nie normalny raz daje moje zdjecia pozniej je usuwa pozniej pisze ze jest ze mna w zwiasku pozniej pisze ze mnie nie nawidzi nieche byc na tym fb bo nie pozwole sie osmieszac,on ma taka manie wyrzszosc ze go nie nawidze nie moga na niego patrzec.dzis mi powiedzial ze mam isc na solarium bo na mnie patrzec nie moze to ja mu powiedzialal to co kochales mnie tylko za moje cialo i moja figure teraz ze troche przytyal to mnie juz nie kocha to jest chore,ale jak w kryminale siedzial to tylko ja na widzenie jezdzilam bo mi plakal do sluchawki a teraz to co jak ja go nie nawidze z calego serca

Witajcie wszyscy! Agaficek, wiesz ciężko jest znaleźć na fb jak usynąć lub dezaktywowac konto, znalazłam to i przesyłam link: http: //www.facebook.com/help/?faq=224562897555674&ref_query=chc%C4%99+dez Poczytaj sobie tam wszystko jest. Dziś obudził mnie telefon (jak ja tego nie lubię!) i było koniec spania, a teraz czuję się taka niedospana i oczy mama takie jakby załzawione, że dziwnie mi się patrzy Pogoda zapowiada się sloneczna ale zobaczymy co dalej...

Gość walencjanka

Agaficek, po pierwsze, fb nie da się usunąć, możesz po prostu przestać go używać, ale usunąć usunąć się nie da. Jeśli chodzi o faceta który umarł na raka mózgu to ja w to nie wierze. Robiąc morfologię nawet wychodzi, że możesz mieć jakieś komórki rakowe. Jeśli leczył nerwicę to na pewno wcześniej musiał mieć badania u neurologa itd, bo żaden psycholog nie zacznie leczyć nerwicy bez badań! A jeśli sobie sam wmówił, że to nerwica i nie zrobił nigdy żadnych badań, to.. to owsze mógł sobie umrzeć na raka.. Ale AGA! my wszystkie jesteśmy tu pod kontrolą lekarzy! Wszystkie chodzimy cały czas do szpitala, przychodni nie wiadomo gdzie! Więc.. nie nakręcaj się i nie szukaj w necie jakichś bzdur!

Agnieszkaficek, mnie tez przestraszylas tą wypowiedzią, niedługo będziesz mieć prześwietlenie glowy to wszystko wyjdzie, ja bolerioze zrobię, i za pol roku bede znow robic rezonans glowy bo zbyt czesto nie mozna bo to sa niebezpieczne promienie. też sie boje tego ze cos mam w glowie, ale mialam ten rezonans i nic nie wyszło, badanie krwi i nic nie wyszlo, i pani w szpitalu mowila ze gdyby zagrazalo mi w zyciu cos to nie wypuscila by mnie do domu i jak bylam w szpitaLU na neurologicznym to tez kazala robic tarczyce i na miesnie i tez nic nie wyszlo , a z miesni tezyczka. hmm....i pani neurolog mowila mi ze mnie zawiedzie ale nie umrę, i bym sobie tak nawet nie myslala, wiec jakie jeszcze badania mozna zrobic by wyszlo ze nic nam nie jest, na bakterie tez mialam badania bo czesto objawy oslabienia sa przez bakterie.

Agnieszkaficek powiem ci ze dobrze ze kasuje twoje zdjecie, i daje ze wolny i ze cie nienawidzi, bo moj byly mial nasze wspolne zdjecię slubne na fb, i synka i mial w statusie w zwiazku malzenstkim i pisal i chcial randkowac za plecami i te wszystkie laski sobie myslaly, ze pewnie ma beznadziena żone a one takie zajebiste i leci na nie:) i myślały jaka to ja idiotka jestem i pewnie nie raz chciały wejśc mnie pooglądać kogo on zdradza. na fb możesz tylko dezaktywować konto, ale nie mozesz wiecej sie na nie logowac.