Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! Dziewczyny co za męka z tym upałem. Ja tak myślę, że to przez niego tak sie czujemy zmęczone i osłabione i może to nie są objawy nerwicy. Sama nie wiem, tak to sobie tłumaczę. Byłam dzis na zakupach w mieście, co za duchota, smród spalin i rozgrzanego asfaltu. Współczuję tym co mieszkają w blokach. Agaficek nie strasz!

Baskabaska ja też bardzo boję się śmierci i nigdy nie targnęłabym się na swoje życie. Dlatego byłam w szoku jak zdiagnozowano u mnie nerwicę depresyjno-lękową. Mówiłam: jak to, ja mam depresję? Nie to pomyłka! Tak bardzo chcę żyć! Nawet na samo słowo śmierć dostaję gęsiej skóry

AgaF mam takie samo myslenie jak Ty, tez wlasnie sie boje brac lekow jak jestem sama... z corka. czuje sie nieraz sama jak dziecko... szkoda ze wlasnie blizej nie mieszkamy,szkoda ze niemam doslownie nikogo bym mogla byc z kims non stop,a tak to sie boje wziasc bo ja juz 2 dni przezylam masakryczne po citalu...

Aga robisz sobie krzywdę nie lecząc się. Twój stan może się pogłębiać, musisz sobie sama pomóc biorąc leki, uwierz mi! Nie możesz bez końca całymi dniami siedzieć w mieszkaniu. Życie jest zbyt krótkie i takie piękne. Szkoda aby to co z niego najlepsze Cię ominęło!

Kasia zażyj połówkę xanaxu i to natychmiast, bo Ci spiorę tyłek! NIC CI SIĘ NIE STANIE!!!!!!!!!!!!! Naprawdę poczujesz sie lepiej. W żadnym przypadku nie przerywaj leczenia citalem. On jeszcze nie działa, bo to za wcześnie na widoczny efekt. Po to masz xanax aby ten okres przetrzymać. Doradzam Ci jak matka, a matka chyba nie chce zle, prawda?