Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

AgaF, ja juz niemam sily:( do konca zycia mam sie tak meczyc? AgaF jak Ty dajesz rade??? bo mi nerwica tak zycie komplikuje doslownie w kazdych czynnosciach, na codzien....mam dosyc, kreci mi sie ciagle jakbym na lodce plywala, niechce tak zyc, trace nadzieje

Agaficek, ta koleżanka się tak czuła, a Ty nie musisz się tak czuć, ja np. tak się nie czułam az źle tylko po tym citalu to tak, a po sertralinie nie. U mnie dopiero dziś prawdziwe lato z upałem, nawet byłam na plaży ale wiatr silny i sypało piachem fuj...wszędzie, nawet w ustach piach miałam.Nie byłam sama ale z synem i jego dziewczyną z godzinkę tylko...

2 dni go tylko brałam i tak jakby zaczęło mnie trząść w środku jeszcze gorzej jak przed lekiem i taka jakaś nerwowość, nie wiedziałam co ze sobą zrobić, nawet trudno to mi opisać, bo na zewnątrz nic po mnie nie było widać ale w środku tragedia, czułam jakbym jeszcze jeden dzień brała ten cital to pewnie w psychiatryku bym wylądowała, A poza tym teraz dopiero na tym forum dowiedziałam się, że lekarka oprucz citalu powinna mi dac coś sporadycznie np afobam ale nie dała, może wtedy bym przetrwała te 2 tygodnie

Baska baska, ja tez cital bralam tylko 2 dni i wlasnie czulam sie jakbym UMIERALA , jakbym ZWARIOWALA!!!!!!!!!!!! to bylo nie do opisania....mialam mysli takie ze co ja mam ze soba zrobic? chodzilam z okna do okna i zastanawialam sie czy pogotowie nie wezwac, wogole 10000mysli na sekunde doslownie. juz to opisywalam.... tu na forum, i moj blad byl taki, ze ja go mialam brac z xanaxem....ale nie chcialam xanaxu...i wzielam sam, i teraz mam taki uraz rozumiesz:( mam te leki, ale boje sie ze jak zaczne brac z xanaxem to bedzie tak samo....................a 2 raz tego nie przezyje wiec jak do cholery mam sie wyleczyc, skoro gorzej sie czuje po tabletkach co to ma byc?:(

Gość agnieszkaficek

Kasia ja nie daje wogule rady bo ja nigdzie z domu nie wychodze tez mam dosc bo to nie jest zycie mialam nadzieje na ten oddzial dzienny od wrzesnia isc no ale te przeczkole dopiero od pazdziernika czynne bop remont sie przedluzyl i znow musze to przelozyc

AgaF ja tez sie boje z domu wyjsci to mnie dobija, a jak juz musze to za przeproszeniem srac 5 razy. co to za zycie............ ja naprawde nie wyrabiam, niewiem jak mam isc do pracy przeciez to koszmar co sie dzieje, probowalam dac rade bez lekow, probowalam byc silna...i hu..... to wszystko strzelil, nie daje rady, nie daje!! ma dosyc oszukiwania wszystkich ze jest ok, jak nie jest!! meczy mnie to...kazda czynnosc to dla mnie wyzwanie, nerwy...strach... a potem jestem slaba bo organizm jest wykonczony tym ciaglym stresem, ja niewiem co mam robic, niech mnie zamkna do szpitala i wylecza, bo szlak mnie trafi!!!!!!!1 jestem tak zalamana, przepraszam ale nie daje sobie rady:(((((( tylko jak mam zaczac sie leczyc, jak ja nawet do psychiatry boje sie isc................. nie boje sie jego,ale wyjsc z domu, tej drogi do niego.....

Gość agnieszkaficek

Kasia wie, co czujesz mam tak samo dzis asz sie poplakalam jak poszli na basen bezemnie,niewiem co ci doradzic bo sama mam taki sam problem jak ty a ja sie bojisz isc do lekarza to moze niech cie maz zawiezie ja tez albo z tym moim jezdze albo taksowkaja tez mam tewraz w srpde psychiatre niech mi przepisze jakis lek moze bende go brac ale niewiem czy sie odwarze

Gość agnieszkaficek

Wiecie czego ja sie tez boje ze po tym leku sczeli mi cos do glowy i popelnie samobujstwo dlatego gdyby moja mama zyla poszla bym do niej mieszkac na te dwa tygonie zeby mnie pilnowala,a tak jak jestem sama w domu caly dzien spanikuje i sobie cos zrobie