Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Magdzik widzisz ,moja mama tez nie brala lekow i z tego wyszla, tzn zyje, ma pasje, pracuje, niema czasu na nerwice i jest ok, Ty tez nie biezresz lekow...i wlasnie jestem w rozterce, bo nie chce brac lekow, tez chce dac sama rade, ale z drugiej strony czasem bym chciala juz *nie cierpiec* boze jakie to dziwne..... fajnie sie z Wami pisze!! Dobrze ze tu napisalam, rozumiemy sie wszystkie, to mi duzo daje naprawde. baska masz racje, ze gdbym byla pod opieka, na oddziale czy cos to nie balabym sie wziasc lekow, wiemz ze przekonalby mnie psychiatra... ale wlasnie boje sie brac je gdy jestem sama z dzieckiem wiesz..bo poprostu niewiem czy nie wpadne w panike....a tak to jakos funkcjonuje.

Mam wszystkie okna pootwierane a mi tak duszno, corka juz spi, i cala spocona maleńka... w nocy ma byc az 20 stopni:), ale ten koniec sierpnia upalny, szkoda ze tak wczesniej byc nie moglo na wakacje a nie na koniec wakacji ehhe. agaf a ty nic nie bierzesz,zadnych lekow? a bralas afobam kiedys?jak sie po tym czulas?

Kasiaaa, tak biorę leki cały czas i bardzo pomogły, ratują mi dupę niejednokrotnie. Muszę jakoś funkcjonować, bo pracuję, mieszkam bez rodziców i teściów a w domu 3-ech facetów, więc jest co robić. Mam Asertin (to samo co baskabaska tylko inna nazwa) i doraznie alprox