Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was moi mili! Dziś rano tylko trochę Was poczytałam i przez cały dzień nie byłam na necie, pojechałam do dawnej koleżanki ze szkoły, byłyśmy tam we trzy, zrobiła grila i wypiłam jedno piwko... ale głównie spieszę z Wami się podzielić, że dziś właśnie musiałam wziąć połowkę AFOBAMU i to u tej koleżanki, a potem ciśnienie mi urosło do 160/105 to wzięłam szybko pod język swój lek na czarną godzinę i to była właśnie ta godzina. Mówię Wam nakręcałyśmy się nawzajem z tą jedną koleżanką, bo ona najpierw ciągle sobie mierzyła ciśnienie, bo ją głowa cały dzień bolała i ja czułam, że mnie też rośnie i zmierzyłam, żeby się upewnić. Kurcze, żebym nie miała tego leku w torebce to pewnie bym skończyła na pogotowiu, a od niej jest daleko do pogotowia i nie iwem jak bym to wytrzymała, już się zaczęłam trząść z nerwów.

Smutno:( spania niemam...ja mam duzo znajomych, lecz nie spotykam sie z nimi, i wlasnie dlatego czuje sie samotna, boje sie z domu wychodzic, z kims byloby razniej, latwiej, pogadac...a tak z coreczka jestem ciagle, ehh trzeba cos zmienic ,ale niemam sil