Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość konwalia28

Aga, wcale nie musisz. Po prostu chorujemy na nerwice i lubimy robić dużo badań. Ja mam cholesterol całkowity , hdl,,ldl prawidłowy , ekg ok tarczyce ok, ekg ok, holtera dziś odebrałam ale dopiero we wtorek kardiolog mi go odczyta i zrobi echo serca, ale już na poniedziałek zapisałam się do psychiatry, bo widzę że wszystkie wyniki ok i sama sobie nie poradzę

Gość agnieszkaficek

Ja wlasnie tez tarczyce m,am ok wysilkowe ok echo ok tylko sladowe nie domykalnosc zastawek ale kardiolog powiedzial ze to ma prawo sie jeszcze powiekszyc,a ten cholter to mi wykazal jakies przedwczesne pobudzenia nad komorowe i komorowe,mialam na to brac beta bloker ale jest mi po nim paskudnie zle

Gość konwalia28

Agaf , zapisałam się naprawdę do dobrego psychiatry, mam nadzieję że wyleczy mnie bez leków zobaczymy ( ponoć większość psychiatrów leczą tylko lekami ale ponoć to nie jest dobra droga, dużo pomaga psychoterapia, zobaczymy, już nie mogę doczekać się tej wizyty

Agniesia miałaś nosa co do mnie, robiłam ciasteczka owsiane na miodzie dla córki ale i dla nas też przy okazji, a jeszcze śledziki muszę zrobić, bo na jutro przed południem paczkę muszę dać tej koleżance córki. Czytałam Was w ciągu dnia,żeby nie mieć za dużych zaległości. Agnieszkaficek, napewno masz cholesterol hihi..ale czy ponad normę to jest zagadka.. Ja miałam duży cholesterol(250) i musiałam brać leki ale teraz nie biorę, bo schudłam i dietkę trzymam.

Gość agnieszkaficek

Konwalia ja wlasnie tez lekow nie biore i chodze na psychoterapie ale zapisalam sie na oddzial dzienny na ta psychoterapie bo tam to jest codziennie od 8 do 13 przez 3 miesiace a u mnie chodze 2 razy w miesiacu po pol godziny to lepiej ten oddzial