Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny poczytajcie sobie o afirmacjach , które bardzo pomagaja w wyzdrowieniu , jezeli ktos chodził lub chodzi do psychologa lub na terapie to powinien wiedziec o czym mówie .Mi to bardzo pomogło i nadal pomaga , poczytajcie o tym w google

Najlepszego megi!!!!!!!!!! byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie i juz mi sie nie chce pracowac. nie przypisywałabym dużego znaczenia potasowi i magnezowi w nerwicy, bo ja zawsze miałam je w normie a objawy były. a ja tam paczkę palę i się tym wam pochwalę, hehe ja tez stosuje jacobsona ale na sucho po prostu napinam i rozluzniam mięsnie, do tego medytacja i spokój nie sa potrzebne, jak słuchałam z mp3 to nie potrafiłam sie skupic dobrej nocki

Agaficek, ja nie straszę, bo ja cała w strachu tylko tak *głośno* sobie myślę, od 6 lat tak się nakręcam jak sobie o tym przypomnę. A co do siniaków to mam często na rękach albo na nodzę taki okrągły siniak i nigdzie się nie walnę ani odgniotę, samoistne tak mi wychodzą ale tu nawet strach pisać co to by mogło być, bo wystarczy że ja się nakręcam ale tak mnie korci się tym podzielić, koleżanka mnie nastraszyła...