Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek te antydepresanty to cie pociesze bo czytalam o nich bardzo ladne rzeczy w mej madrek siazce pokonaj lek depresje i stress, tam w skrocie ladnie powiedzieli ze te antydepresanty wytwarzaja u nas hormony szczescia, i dzieki tym lekom poprostu ich nie spalamy dluzej dlatego lepiej sie czlowiek po nich czuje:)) a mi tak slabo ze sie boję. plakac mi sie chce, tak sie zdenerwowalam okropnie, jak ja sie zdenerwowalam to szok. moj byly maz wzial syna, pisal caly czas jak bylismy na wyjzezdzie byl normalny i mily i dzis tez az wziol mego syna, zadzwonilam spytac sie jak synek, a ten przez tel: czego ty znowu chcesz!! daj mi spokoj i nie dzwon, po godzinie zadzwonilam i pyttam sie gdzie sa i o ktorej beda bo musze to wiedziec bo jestem jego matka, a ten kur.....niech cie to niw obchodzi wroce to wroce nie interesuj sie gdzie jestem!!!!!!! plakac mi sie chce. wkoncu jak wyciagnelam informajce od niego gdzie sa i za ile beda to bytam sie czy sa sami a ten znow zaczal bluzgac ze tak!! by mnie to nie obhodzilo. JAK JA GO NIENAWIDZĘ:((((((( TAK GO BARDZO NIENAWIDZE CO ON MEMU DZIECKU WGLOWIE ROBI, CO ON WYPRAWIA:(((((( POWIEDZIALAM ZE MASZ CZAS BY BYC PRZED 21 Z NIM!!

Gość Magdzik23

tak sie zdenerwowalam ze zaraz zemdleje z tezyczki przez stresss co za czlowiek jak sie darl na mnie ale dlaczego bo kocham mego syna i pytam sie co porabiaja i jak maly. nienawidze go nienawidze go i wcale mu niewybacze nigdy i sie z nim nie dogadam!!

o Mamuniu co sie dzieje !? Magdzik spokojnie kochana , szkoda zdrowia . Czy ty masz uzgosnione z nim sadownie widzenia z dzieckiem bo od tego trzeba zacząć? jezeli nie to nie musisz mu go dawac a jezeli masz to nie mozesz tez co chwile do niego dzwonic , zrozum on nie musi sie spowiadac gdzie jest wazne zeby dziecko było bezpieczne a skoro brał i nic mu sie do tej pory nie stało to znaczy że jest ok. Nie sadze zeby chciał krzywdzic swojego syna hm . Mysle ,że to wsze dziecko jest jakby karta przetargowa miedzy Wami a to nie dobrze dla dziecka . Powiniscie załatwic sprawy miedzy soba . zauwaz ,że ty jestes znerwicowana i wszystko odnierasz w emocjach to mtez nie prowadzi do niczego dobrego i nie wierze ,ze go nie nawidzisz bo od nie nawisci do miłosci jest jeden jrok Wybacz mi nie chce cie urazic ale brutalna prawda jest lepsza niz nieszczera wypowiedz , mysle ,tez ,że za duzo sie skupiasz na sobie , nyc moze twój były tez ma tego dosyc . Wiem ,ze cie skrzywdził ale on tez ma jakies emocje , może poszukajcie winy w sobie nawzajem bo zawsze tak jest

Magdzik ja tez jestem po rozwodzie i nie znam takiego uczucia - nienawidze po co dla dobra dzieci ( choc ma pełnioletnie) musze sie z nim dogadywac a jezeli mnie wkurza to rozmawiamz nim bez udziału dzieci , po co je w to wciagac one nie sa niczemu winne ,że rodzice nie moga sie dogadac , wiesz,, chyba byłoby mi wsytd przed nimi! Nerwy nie prowadza do niczego dobrego tylko do samych zaognionych sytuacji! Trzeba postarac sie panowac nad nerwami nawet wtedy kiedy nas zaczyna ponosic , nigdy nie dac sie znizyc do czyjegos poziomu . tylko z usmiechem i drwina na twaezt powiedziec - spadaj hi hi

Gość Magdzik23

Marlenna nie jest tak jak piszesz, bo on przy dziecku rzuca kurwami do mnie!! jak ma być bez cenzury, jedynie na czym sie skupiam to na tym by maly widzial nas usmiechnietych a wzielam rozwod i skonczyc z klutniami i kazde z nas bylo szczesliwe i maly wlasnie na szczesliwych rodzicow patrzyl, nie mamy sadownie ustalone kiedy bierze dziecko bo chcialam by mial dobre kontakty z ojcem a i marlenna zdziewie cie bo ten czlowiek nie ma uczuc!!! nie ma, i go nienawidzę za to co robi, pewnie krzywdy mu nie robi, nie leje go oni nic, ale nie wiem czy cpanie przy nim albo motanie jarania i lezdzenie po lombardach to jest wychowawcze dla dziecka!!!!!!!! jestem zła jak cholera i powiem tak ze skupiam sie na sobie jak napisalas bo to forum to jest jedynie miejsce na tym siwecie gdzie moge sie wskupic tylko i wylacznie na sobie i nie miec za to wyrzutow w zyciu codziennym tylko szczescie mego dziecka mnie interesuje i mej rodziny,

Gość Magdzik23

Agnieszkaficek tak pali i pewnie nikt nie uwierzy ale jednak to uzależnia bo on był wstanie dla palenia okraść moich rodziców. nic sobie nie kupuje i nawet potrafi nie jesc przez 4 dni byleby miec na palenie. Jestem zla, chcialabym mu nie dawac malego ale nie chce by na malym to sie odbilo, jesli zlapie go na tym co robi i ma dziecko przy tym to zloze pozew do sadu ale poki co nie chce sie denerwować bo to tylko wszystko pogorszy. marlenna chce lepszego jutra i duzo pokory nauczyla mnie ta choroba ale trafia mnie cos z takimi ludzmi !!!!! jak moze mi nie mowic gdzie jest moj syn i o ktorej beda!!! to nieludzkie do tego wie ze jestem wrazliwa i go bardzo kocham. zadzwonilam by mu to wyjasnic wiec mowil ze rozumie ale co z tego skoro on wszystko rozumie tylko na chwile

Gość agnieszkaficek

Madzik a jak kiedys sie ujara i zapomni gdzies dziecka?kurcze ja myslam ze ja nie mam lekko ale ty tez nie masz lekko i ci powiem ze tak ze on jest uzalezniony bo kiesys na ulicy mojej tez mieszkal taki kumpel ktory palil i okradal swoja babcie ktora go wychowala po to zeby miec na ziolo

Gość agnieszkaficek

Tak basiu ja mam tak samo jak on ich zabiera to co chwile do niego pisze a jak ich dlugo niema to dzwonie i musi mi dac dzieci do telefonu,a jak juz slysze i widze pogotowie na sygnale to tez zaraz do niego pisze bo ja na to pogotowie jestem tak uczulona przez mame,kiedys widziala jak karetka jedzie z rogu mojej mamy to bieglam z placzem zobaczyc czy po nia a mamuska z okna paczala jak wtedy wbieglam do gory do niej to dopiero sie poryczalam ze szczescia ze to nie po nia