Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość agnieszkaficek

No ja tez mam nadzieje ze mi pomoze i bardzo bym chciala wiesz jak bym byla przynajmiej troche podleczona co bym sie nie bala sama z domu wychodzic poszla bym sobie do szkoly i na prawo jazdy to bylo moje marzenie od dziecka prowadzic samochod

Witam! ja dziś spałam do...uwaga!....12-tej haha, a myślałam,że to dopiero 10-ta, ta ciemna pogoda taki nastrój do spania stwarza. Aniaania, z chęcią Cię zaadoptuję, zaspokoiłabyś mi instynkt macierzyński, bo córcię mam daleko tylko synek jest przy mnie..haha. A mi się śniły jakieś robaki, prusaki czy coś podobnego i coś to ozancza napewno, zaraz zobaczę w senniku.

Agnieszkaficek, a więc napiszę Ci dosłownie co piszą na temat ZDRADA: -zdradzić osobę bliską-niebezpieczne pokusy. Sen taki może być wynikiem niazaspokojonych pragnień i ukrytych mysli. -Widzieć osobę bliską w obecności rywala(rywalki)- podstęp i chęć zmiany Tak że możesz sobie przemyśleć sprawę o co chodzi w Twoim przypadku. Przyszłam z miasta z zakupkami i za obiad trzeba się wziąć, bo nikt za mnie tego nie zrobi, mąż przyjechał i czeka....