Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, juz dlugo tu nie zagladalam...widze sporo nowych osob :) moze jest ktos kto przebywa w anglii? jesli tak to jak zmiana kraju wplynela na wasza nerwice,a moze dopiero tutaj sie jej nabawiliscie? ja chyba czesciej mam ataki niz w polsce,moze dlatego,ze jest mniej znajomych,obcy kraj, inaczej sie tu czuje,niezupelnie swojsko,ze tak powiem :) no,ale jest jeszcze jedns rzecz, coraz czesciej wracam do wspomnien,nie wiem czemu,nie mialam dobrego dziecinstwa,ale jednajk w tych wspomnieniach nie wracam do tych zlych chwil,tylko do tych dobrych,martwi mnie tylko to,ze mysle non stop o przeszlosci,nie wybiegam prawie wcale w przyszlosc..nie jestem zainteresowana tym co bedzie,tylko rozczulam sie nad tym co juz przeszlam i ogarnia mnie smutek,ze juz nigdy do tego nie wroce...;/ macie tak?

Żart żartem Agniesia ale naprawdę duużo zależy od lekarza, od podejścia do pacjenta jak i od wyglądu też...hihi Ja też Agnieszkaficek się uzależniłam od forum, nawet jak nie piszę to wchodzę często i czytam (jak jest coś do czytania haha)ale żeby tylko każdy takie uzależnienia miał to by było dobrze, od kawy też jestem uzależniona (ale tylko 2 dziennie).

Baskabaska własnie od wyglądu i podejscia dużo zalezy. Ja pamiętam jak miałam cesarke i dzwonili po lekarza,a on niedojże się spóźnil,to miał tak nie miły wyraz twarzy i burknął czuje pani coś jak nie to skalpel,nożyczki mi to musieli maske tlenową założyc,bo im mówię,że ciężko mi powietrze złapać. A pózniej jego komentarze jak słyszałam,wyciął mi pieprza co miałam na brzuchu bez mojej zgody nawet!

Gość pomozcie

Czesc Dziewczynki:):* Co u Was?? Ja mialam dzisiaj ciezki dzien w pracy;/ przyjeli nowego pracownika i caly czas musialam go uczyc i wogole;/ Mojego chlopaka chyba sumienie zaczyna ruszac, bo jak wrocil z pracy to tak sprzatal, ze myslalam ze sie odkurzacz zapali:)

Gość agnieszkaficek

Moja siostra tez miala 2 cesarki pierwszy raz prywatnie opieka jak ta lala a drugi raz z kasy chorych to biedna poltorek godziny lezala na tym stole i normalnie mowila ze czula jak jej jelita ukladali i to wszystko masakra.no i teraz mamy mala julcie w rodzinie bo nie dawno miala ta cesarke 2 miesiace temu a ta mala taka kochana