Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Magdzik - całe życie, masz ale musisz sie nauczyć z nią żyć i nie doprowadzać do tego żeby ona rządziła tobą ....czyli nie pozwolić jej dominować,jeśli będziesz żyła w zgodzie ze samą sobą to ona nie będzie nachalna:) a co do męża - to z tego co piszesz to mu jeszcze nie wybaczyłaś moim zdaniem, bo strasznie dużo w Tobie agresji jak piszesz o nim piszesz i jak piszesz że go spotkałas i mu nadawałaś to nie jest wybaczenie niestety, dopiero jak ze spokojem o nim pomyślisz objawy znikną, samo powiedzenie wybaczam nie wystarczy, trzeba to poczuć w środku:)

Gość Magdzik23

Ivette przemyslam to co mowisz i trudno mi jest wybaczyc ludziom ktorzy mnie kiedys skrzywdzili, zachowuje ssie przy nich jak radosna normalna dziewczyna ale w głebi duszy sie we mnie gotuje. mezowi bylemu wiele razy wybaczalam a ten ciagle mnie rani, mam olać toze mna gardzi, ze umawia sie z synem i nie przychodzi, ze ma pierniadze na dupe z dzieckiem a dla malego nie ma. jak to wybaczyc jesli ja to robie a zachwile cos i cos i cos!! a tak poza tym mial byc wczoraj kolo 15 po malego i mielismy wszystko ustalic, widzialam go u jego siostry obok a on nas olal i nie przyszedl ,dzis od rana wydzwonia i przychodzi ale malego dzis nie zobaczy, nie bede rzucac swoich planow dla niego. niedzielny tatus sie znalazl. nic by sie nie stalo gdybym wiedziala ze zajety ze ciezko, ale on codziennie byl obok, pracy nie ma, szlaja sie z tymi przyglupami ktorzy jeszcze go lubia i popieraja. jak z tym mam sie zmagac. ivette powiedz mi czy jesli wkurze sie i mam ochotę dopiec mimo tego ze chce spokoju tak naprawde ale wiem ze go nie bede miec poki ktos nie zobaczy i nie odczuje tego co jest nie tak to jest w tym momencie zgoda ze soba, to ze mam ochote komus dopiec bo sie we mnie gotuje. pytam bo nei wiem co robic, wy chodzicie dlugo na terapie, ja bylam raz:(

Gość marlenna

Dzień dobry ! ;))) jak samopoczucie ? Magdzik ,, wybaczenie komus to nie tylko słowa jak tam ktos pisał i słusznie ty to musisxz czuc i zamnknac pewien rozdział swojego życia, wszystko pomału , terapia grupowa by sie przydała , tam wszystkiego ucza Agnieszkaficek,, ciesze się ,że moge choc trochę pomóc!

Gość Magdzik23

Wiesz ja jestrem taka że prosto z mostu mówię ale to nic nie znaczy bo i tak trzyma mnie to w środku!! i nie potrafie się na kogoś gniewać długo i obrażać bo to dla mnie glupie i dziecinne ale pamiętam i mi to ciąży,