Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lękowa - jak z nią walczyć?

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Magdzik23

Emmila, zrób sobie boleriozę przy okazji, wiem jak się czujesz bo ja znalazłam to forum z tego samego powodu, po pierwszym ataku szukałam i bałam się że umrę i nikt mi nie pomorze bo nie wiedzą co mi jest, ale idź do neurologa i nie oszczędzaj mu szczegółów, skieruje cię na badania i wszystko będzie dobrze.

Gość Magdzik23

A co do mnie to sobie piszę i płaczę, bo chcą mnie na basen wyciągnąć synek taki rozkoszny a jego mamusia, znowu zła, znowu w rozsterce, stresuje się o wszystko. martwię się bo nie mam apetytu, płakać mi się chce i doszłam do wniosku że nie mam kogoś kto by mnie kochał i mego synka tak by dbał o nas:( rodzice są ale mówię o innej miłości. nikt nie czeka na mój uśmiech:( mam zachwiany humor, co chwilę się zmienia, z minuty na minutę

Gość agnieszkaficek

Madzik23 ja tam mialam wczoraj taz siedzialam i plakalam bo moje dzieci chcialy na basen a ja nie umiem z domu wyjsc ale jak by zayla mo9ja mama to z nia bym sie nie bala wyjsc bo wiem ze gdyby mi sie cos dzialo to by byla przy mnie to moze sprubuj sie jakos przelamac i isc na ten basen wiem zer to nie latwe ale warto sprubowac.a ja tez nie mam nikogo takiego kto by mnie kochal przytulil co prawda mam faceta ale miedzy nami juz od ponad pol roku niem nic poza dziecmi spimy osobno itd

Gość Magdzik23

Chciałabym, pójść ale nie mam siły, to uczucie napięcia w głowie i to moje samopoczucie. nie dam rady psychicznie. jest mi ciężko , to już nie nerwica, to poprostu łapanie desperacji. czuję się jak okropna matka, staram się zadbać o siebie i syna ale widzę że nie robię tego tak jak powinnam. do tego psychiatry mam pójść zróbie wszystko by wyzdrowieć dla synka i mam nadzieje ze jak wyladuje w sadzie to nic sie nie stanie bo wtedy bym chyba bym się załamała. ah... za dużo myślę

Gość zuzanna777

U mnie z minuty na minutę coraz gorzej czuje się jakbym miała zaraz zwariować normalnie nie mogę opanować dzisiaj mojego stanu jak się zebrać do kupy ????????????????????????????????????????? POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Magdzik23

Wtedy kiedy mam zostać sama, wyjść, w sklepie, w parku, na dworze, oraz gdy mi słabo się zrobi, właściwie cały czas, gdy ktoś jest to również mam lęki ale nie zwracam aż tak nato uwagi bo wiem że ktoś jest i zareaguje w razie gdyby coś mi się stało, .