Asia89 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czesc. Czytam ten forum i wiem ze nie jestem sama. U mnie jest troche inaczej. W wieku 6lat zostalam strasznie skrzywdzona(to zdarzenie zostalo w pamieci) zmarla mi bliska sercu osoba. Jestem osoba lekowa,boje sie nawet glupich pytan np.w urzedach. I Od paru lat rb mi sie slabo,mysl ze bede sama w domu -poprostu sie boje ze zemdleje ze nikt mi nie pomoze. Bylam u lekarza stwierdzil ze przez ,,papierosy,, pozniej znowu bylam bo mialam bole w klatce wykazano nerwice. Tsh i reszta wynikow byla dobra. Boje sie i nie wiem co mam robic aby sie tak nie bac i nie czuc uczuvia mdlenia. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza
wstanislaw Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam Współczuje i jednocześnie proponuje iść do psychiatry. Bez pomocy tego lekarza bardzo trudno będzie prawidłowo funkcjonować. Pozdrawiam- Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pit Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Jak najbardziej prosze udać się do dobrego psychiatry przy którym nabierze pani chęci do życia i pewności siebie. Jednocześnie usuwając lęki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi