agnieszka003245 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam od 3miesiecy nagle w nocy z dnia na dzień zaczęło mnie cos dusic i nie przestaje cały czas nieustannie USG na tarczycę mam zrobioną jest okej gastroskopie mam za 2 tyg dusi mnie to na samym dole szyi (gdzie kończy się gardło) pomocy nie wiem co to jest a bardzo się boje miał ktoś cos takiego boje się ze to mnie wykonczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Znawcatematu Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Witam Nie wiem czy o to chodzi ale kiedyś miałem tak że się budziłem z takim bezdechem jakby mnie ktoś w nocy dusił a ja w ostatniej chwili łapałem powietrze,mi chyba najbardziej pomogło odstawienie produktów mlecznych i wdychanie olejków kamforowych (sztyfty do nosa do kupienia w aptece ) Do tego kanapki ze szczypiorkiem,cebulą,czosnkiem, i innymi mogą być pomocne.Już w medycynie chińskiej to opisywano czyli że są produkty które nas wychładzają i zaflegmiają oraz takie które nas ogrzewają i osuszają. Cytuj Odnośnik do komentarza
geio Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Możesz mieć LPR. Tzw. cichy refluks. Poczytaj LPR - może rozpoznasz swoje objawy. Bardzo podstępna choroba która może doprowadzić do nerwicy poprzez strasznie uciążliwe objawy (gula w gardle, wysychanie gardła i krtani, podrażnienia tych organów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hanna1965 Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Właśnie dzisiaj mam gastroskopie. Zaczęło się 1 stycznia - najpierw zapalenie krtani potem migdałów i zatok. Suchość i ściskanie w gardle. Lekarz twierdzi ze to powiększone węzły chłonne po intencjach drugi ze na tle nerwowym. O ile powodów do stresu w ostatnim roku miałam sporo to nerwy które mnie odpadły związane są bezpośrednio z chorobami i objawami które mnie dręczą od początku stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi