Gość zmeczona4 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Moi drodzy, szukam lekarza zorientowanego w temacie tężyczki na terenie małopolski, może być nieco dalej. Czytałam o dr Toruńskiej, jednak nie mam możliwości w najbliższym okresie udać się do Warszawy. Przekopałam już pół internetu, grupy na facebooku - wszędzie zalecają uzupełnianie niedoborów, więc biorę 600 mg magnezu dziennie, stosuję chlorek do moczenia stóp a i tak nieustannie mam te same problemy mięśniowe i okropne zmęczenie/brak wydolności. Lekarze się ze mnie śmieją, mówią, że mg mam w normie (z krwi) więc nie mam żadnej tężyczki. Jestem załamana już... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Osłabienie może byc z wielu przyczyn,np. zakażenie grzybicze cadida albicans--jaki masz język? Jesli biały, to zrób wymaz z jamy ustnej. Zbadaj hormony tarczycy--też może byc osłabienie od tarczycy-zupełny brak siły fizycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Znawcatematu Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam Ale skąd przypuszczenia że to tężyczka,może będę w stanie coś podpowiedzieć jak chcesz to pisz na gareared@poczta.fm Ewentualnie tutaj tzn: wiek,waga,przebyte choroby wykonywane zabiegi,dieta,używki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość autor Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Ponieważ tęzyczka została zdiagnozowana. proszę o konkretne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi