magda1972 Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam dostalam dzis info o przyznanym senatorium po bajpasach do Kolodzka Zdoj mam pytanie czy moze ktos wie czy wskazany jest klimat gorski dla sercowcow/? starala sie o nadmorskie osrodki a nie gorski Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Jak lekarz wypełni wniosek, to tam jest miejsce do zaznaczenie: uzdrowisko nadmorskie, górskie lub nizinne.Nizinne to np.Ciechocinek czy Busko Zdrój.W Busku Zdroju ,to jest nawet tzw. szpital uzdrowiskowy, gdzie przyjeżdżają pacjenci m.innymi po bajpasach i różnych ,,sprawach** związanych z układem krążenia ,z sercem..Nazywa się,,,Krystyna**--Byłam tam w sanatorium obok.Czyżby lekarz we wniosku nie zaznaczył wyraźnie, dokąd masz jechać? Nie wiedziałam ,że Kłodzko to uzdrowisko jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Ja bym się z lekarzem skonsultowała i do nfzetu pojechała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 A może zadzwoń do tego sanatorium i spytaj czy pacjentów po bajpasach leczą? Cytuj Odnośnik do komentarza
magda1972 Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Dziekuje za odpowiedzi lekarz zaznaczyl miejscowosc nadmorska ale ja juz wiem wyczytalam tam lecza z ukladem krazenia ......pewnie nie bylo nad morzem miejsca i tam dostalam fajnie tylko troche daleko mam 503 km Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi