Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Brak leków przez pięć dni

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry . Mam mały problem .Poszedłem dziś do lekarza , zawsze od lat nie było problemu z wizytami i tego samego dnia lub max dzień później była wizyta .Coś się chyba jednak stało w przychodni nie wiem czy lekarze na urlopach czy chorzy . Mniejsza z tym .Wizytę mam dopiero w poniedziałek i dopiero w poniedziałek będę miał leki.Dziś zażyłem ostatnie jakie miałem w domu . Leki biorę regularnie od kilku lat ciśnienie po lekach mam w normie czasem nawet niższe 100/60 .Teraz pytanie wie ktoś z Państwa czy można określić mniej więcej czas po jakim ciśnienie wzrośnie bez leków do poziomów niebezpiecznych ?Przy wykryciu nadciśnienia miałem wartości 210/140 ale to było jakieś pięć lat temu od tamtej pory leki regularnie i jest ok. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość Joasia

Do Piotrek71, bardzo lubię czytać Pana posty od początku nadciśnienia Czyli od grudnia 2012 r, ja teraz zaczynam mieć problem z ciśnieniem, wczoraj miałam 190/95-100, głowa dwa dni mnie bolała, ale czymś bardzo się przejęłam, wczoraj zablokowalam koleżankę bo pisała mi długie denerwujące mnie sms o tym jak jej rodzina wariuje, ja tego nie wytrzymuje , pozdrawiam I dziękuję za uspokajające mnie posty