MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Boję się strasnzie tych wymiotów.. Strasznie strasznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mag postaraj się nie myśleć o wymiotach bo tylko się nakręcasz. Wiesz jak też jak się czymś zajmę to od razu przestaję odczuwać różne męczące mnie *boleści*. Byłam teraz 3 dni na zwolnieniu więc zabrałam się za porządki, gotowanie a jak tylko czułam, że *coś* nadchodzi próbowałam odwrócić swoją uwagę od *tego czegoś*. Pomagało i wczoraj miałam bardzo dobry dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Ale mnie kluje... Już nie mogę wytrzymać.. Pewnie będę wymiotowac... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tylko spokojnie! Jest ktoś z Tobą w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tak, rodzice Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Tylko nie chce na pogotowie! :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dobrze, że nie jesteś sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mam jechać na pogotowie? :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jeżeli tak źle Ci to może niech cię rodzice zawiozą. Nie wiem co Ci poradzić..... Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Boję się :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Nie bój się tylko jedź do lekarza. Tam na pewno Ci pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza
Agnieszka34 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Spokojnie Mag nie musisz isc do lekarza. To od okresu a lęk to nasila bo sie skupiasz. Ja mam owulacje tragicznie bolesne ze musze brac ketonal. Nie boj sie i moze kurcze spotkaj sie z kims kochana.termofor odradzam bo ci nasili krwawienie od ciepla i bedziesz sie denerwowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Dziękuję Agnieszka. Uspokoiłas mnie. Już mi trochę lepiej. Ale nadal bardzo sie boję. :-( panikuje :-( i płaczę :-( boję się tych cholernych wymiotów! Chciałabym żyć normalnie bez ciągłego zastanawiania się czy zwymiotuje czy nie! :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jest mi tak źle. :-( tak smutno :-( czuję się taka bezradna :-( :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Agnieszka34 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jak my wszyscy kochana : ( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Mag jak tam? Agniecha a u Ciebie? Wczoraj po pracy znów dopadły mnie lęki - kilka razy bardzo mocno zakuło mnie w klatce, że już zaczęłam sobie wkręcać zawał :( Dzisiaj też słabo, siedzę w pracy i już zaczynam się zastanawiać, czy dostanę ataku paniki, czy wydarzy się coś złego :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Dziewczyny jesteście? Od rana towarzyszy mi niepokój i taki dziwny ucisk głowy - idzie jakby od szyi w górę do głowy (z dwóch stron). Nie jest to taki normalny bół tylko jakby mrowienie, ściskanie... Nie wiem co to??? Boję się..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Agunia79 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Hej dziewczyny. Mag jak się dzisiaj czujesz? Czy w takiej sytuacji możesz liczyć na rodziców? Oni wiedzą o Twoich lękach? Agatko rozumiem Cię i tak jesteś silna bo jeździsz do pracy i jakoś wytrzymujesz? Dobrze że umówiłaś się do psychiatry. Ja sama nigdzie się nie ruszam byłam już u psychiatry i mam receptę ale jeszcze nie wzielam w sumie chyba liczę na jakiś cud że nie będę musiała tego brać że samo minie??? Marzenko co u Ciebie? Aga jak serce uspokoiło się? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Agunia muszę jeździć do pracy ale kosztuje mnie to sporo nerwów. Zawsze mam wrażenie, że coś się stanie i nie dojadę ani do pracy, ani do domu i nikt mi nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Agunia79 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wiem Agatko ja sama z domu nigdzie nie wyjdę tylko z mężem i to chwieje się na nogach już sama nie wiem to może być od nerwicy bo już świruje Cytuj Odnośnik do komentarza
marzena Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Część dziewczyny czytam wasze posty.Nie chce mi się pisać .mam powiększoną dawkę velaxen.o 37.5 i cholernie boję się ja wziąść że zas serce zacznie skakać i panika i bóle żołądka i zawroty głowy bo takie se początkowe objawy które trwają tydzień dwa.a do południa jestem sama .wczoraj byłam na mieście gorąc taki i zas się zaczęło .dusilam się bo nie miałem czym oddychać.i zas leki bo mam za słaba dawkę co 6tyg się podnosi ją Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Agunia79 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Marzenko ja dlatego tak się boję brać te leki że względu na skutki i gorsze samopoczucie. Ale u Ciebie jak trzeba zwiększyć dawkę to chyba musisz bo nawet ta doktor w Krakowie Ci tak mówiła może nie będziesz gorzej się czuła a właśnie lepiej bo lęki ustąpią. Cytuj Odnośnik do komentarza
marzena Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Ale bez leków nie damy rady z tego wyjść holerstwa a nie leczone jeszcze bardziej się poglebia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AGATA33 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Marzenka chyba powinnyśmy ufac lekarzom i jak coś zapisują to wiedzą co robią. Ja mam psychiatrę 31.05 i szczerze mówiąc z niecierpliwością czekam na wizytę licząc na to, że pomoże mi pokonać lęki (nawet za pomocą leków). Ten pramolan nie bardzo mi pomaga. Dziś to mnie męczy strasznie.... Lęk związany z zawałem prześladuje mnie od rana..... Oczywiście kłuje mnie w klatce, o odbija mi się takim kwasem, pustką... nie wiem czym. Oj boję się strasznie, że coś mnie złapie jak będę jechać do domu....... Cytuj Odnośnik do komentarza
MAG16 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Cześć dziewczyny. Żołądek już nie kluje tak jak wczoraj, chociaż trochę kluje jeszcze. Mam biegunkę i ból brzucha na dole od okresu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi