Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa

marzena

Rekomendowane odpowiedzi

Gość AGATA33

Mag postaraj się nie myśleć o wymiotach bo tylko się nakręcasz. Wiesz jak też jak się czymś zajmę to od razu przestaję odczuwać różne męczące mnie *boleści*. Byłam teraz 3 dni na zwolnieniu więc zabrałam się za porządki, gotowanie a jak tylko czułam, że *coś* nadchodzi próbowałam odwrócić swoją uwagę od *tego czegoś*. Pomagało i wczoraj miałam bardzo dobry dzień.

Gość AGATA33

Mag jak tam? Agniecha a u Ciebie? Wczoraj po pracy znów dopadły mnie lęki - kilka razy bardzo mocno zakuło mnie w klatce, że już zaczęłam sobie wkręcać zawał :( Dzisiaj też słabo, siedzę w pracy i już zaczynam się zastanawiać, czy dostanę ataku paniki, czy wydarzy się coś złego :(

Gość AGATA33

Dziewczyny jesteście? Od rana towarzyszy mi niepokój i taki dziwny ucisk głowy - idzie jakby od szyi w górę do głowy (z dwóch stron). Nie jest to taki normalny bół tylko jakby mrowienie, ściskanie... Nie wiem co to??? Boję się.....

Gość Agunia79

Hej dziewczyny. Mag jak się dzisiaj czujesz? Czy w takiej sytuacji możesz liczyć na rodziców? Oni wiedzą o Twoich lękach? Agatko rozumiem Cię i tak jesteś silna bo jeździsz do pracy i jakoś wytrzymujesz? Dobrze że umówiłaś się do psychiatry. Ja sama nigdzie się nie ruszam byłam już u psychiatry i mam receptę ale jeszcze nie wzielam w sumie chyba liczę na jakiś cud że nie będę musiała tego brać że samo minie??? Marzenko co u Ciebie? Aga jak serce uspokoiło się?

Część dziewczyny czytam wasze posty.Nie chce mi się pisać .mam powiększoną dawkę velaxen.o 37.5 i cholernie boję się ja wziąść że zas serce zacznie skakać i panika i bóle żołądka i zawroty głowy bo takie se początkowe objawy które trwają tydzień dwa.a do południa jestem sama .wczoraj byłam na mieście gorąc taki i zas się zaczęło .dusilam się bo nie miałem czym oddychać.i zas leki bo mam za słaba dawkę co 6tyg się podnosi ją

Gość Agunia79

Marzenko ja dlatego tak się boję brać te leki że względu na skutki i gorsze samopoczucie. Ale u Ciebie jak trzeba zwiększyć dawkę to chyba musisz bo nawet ta doktor w Krakowie Ci tak mówiła może nie będziesz gorzej się czuła a właśnie lepiej bo lęki ustąpią.

Gość AGATA33

Marzenka chyba powinnyśmy ufac lekarzom i jak coś zapisują to wiedzą co robią. Ja mam psychiatrę 31.05 i szczerze mówiąc z niecierpliwością czekam na wizytę licząc na to, że pomoże mi pokonać lęki (nawet za pomocą leków). Ten pramolan nie bardzo mi pomaga. Dziś to mnie męczy strasznie.... Lęk związany z zawałem prześladuje mnie od rana..... Oczywiście kłuje mnie w klatce, o odbija mi się takim kwasem, pustką... nie wiem czym. Oj boję się strasznie, że coś mnie złapie jak będę jechać do domu.......