Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica lekowa

marzena

Rekomendowane odpowiedzi

He.ha.dziewczyny ja mam 45 L.i co dopiero mam ja od roku.!!!taka że już muszę być na depresantach.byłam w Krakowie.wspaniała doktorka.Tak ze mną pogadala.i powiedziała że dobrze mnie leczy mój doktor .po 6 ryb może mi podnieść dawkę.a biorę 3.5 tygodnia .zajechalam.2godziny w jedną stronę.i z powrotem i po sklepach pochodzilam i nic.mi się nie robiło.ta dawka która mam trza pic 6 tygodni.i czekać czy pomaga.a jak nie to się podwyższa.jeszcze muszę czekać 3 tygodnie na efekkty

Gość Agunia79

Marzenko to dobre wiadomości cieszę się że dałaś radę tyle jechać i jeszcze zakupy super! Efekty leczenia napewno będą dobrze że taka doktor Cię przyjęła dla nas to ważne jak ktoś nas rozumie, jest dla nas miły i daje nadzieję. Czekałam aż napiszesz. Dobrej nocki

Gość Agunia79

Gdzie Was wywiało? U Was też tak ciepło było dzisiaj? U mnie przyjemnie udało mi się trochę dzisiaj zrobić trochę sprzątałam nawet na tarasie coś posprzątałam żeby na sezon był gotowy. Jeszcze tylko jakieś kwiaty posadzić i będę miała gdzie odpoczywać. Względnie nawet się czułam parę razy miałam zaburzenia równowagi ale wiecie co myślę że to przez te moje piszczenie i te szumy w uszach mogę to mieć, laryngolog przepisał mi Betaserc na to ale jeszcze nie wykupiłam. Antydepresantu nie pije jeszcze zobaczę co z tym uchem będzie. Serio mam dość tych wszystkich przypadłości....czy nie mogę normalnie żyć ile to wszystko będzie męczyć... Odezwijcie się co u Was

Gość Agunia79

Hej jak i Was? Mag już zaraz koniec matur trzymam kciuki napewno dasz radę :) Marzenko tak to może być prawda że to od nerwicy mam te zachwiania jak mniej się denerwuje to jakby mniej mi to się dzieje. Aga, Znerwicowana , Agata i reszta gdzie się podziewacie? U mnie narazie ok jakoś nie mam lęków, nastrój też w miarę w uchu szumi i piszczy ale wazne ze inne objawy odpuściły. Piękny dzień się zapowiada cieplutko aż miło:) Miłego dnia :*

Gość Agunia79

Mag jestem z Ciebie dumna! Tak trzymaj :) Naprawdę jesteś taka dzielna! Żołądek boli bo bardzo się denerwowalas ostatnio popij sobie rumianku albo melisę to Cię troszkę uspokoi. Jak matury się skończą żołądek też się wyciszy.

Czesc dziewczyny.MAG dasz rade i nie ma innej opcji, jeszcze chwila i bedziesz miala wszystko za soba i moze nerwica odpusci bo odpusci silny stres zwiazany z matura Agus a mi odpuscily bole glowy i piski za to teraz potyka mi sie to serducho. Jak patrze obiektywnie na ostatnie poltora miesiaca to bylo tak najpierw cisnienie, potem zoladek, potem glowa i uszy a teraz serducho. No nie ma mocnych to musi byc nerwica. Ona sie tak chowa to tu to tam. Bo w kolko cos mi dolega czego sie obawiam i to zawsze glowa, brzuch i serce. Czemu mnie np nigdy nie rozboli noga albo palec u reki?

No dziala po malu jeszcze ma czas. Ja tez mam ogolem duzo dobrych chwil tylko glupie lękowe momenty wiesz. Staram sie je ignorowac i robic swoje plus techniki relaksacyjne o ktorych ostatnio pisalysmy. Raz lepiej raz gorzej. Ale nie trace wiary ze odpuszcza zupelnie. Ale zaczynaja mi sie mysli o powrocie do pracy wiec to juz dla mnie dobry znak. Sa chwile gorsze ze czuje taki wolnoplynacy lęk.raczej nie mam atakow paniki tylko wlasnie taki charczacy lęk z tylu glowy

Gość Agunia79

Aga ja cały czas lykam neurotynox kompleks witamin z grupy B i innych kwas foliowy i wit. D czuje już trochę poprawę tzn. nie mam drgawek miesni takich dokuczliwych jak są to już krótko prawie wcale. Tak ja też mam taki lęk długotrwały taki obniżający nastrój bez paniki strasznie mnie to osłabia bo wyczerpuje psychicznie. Bywa lepiej ale jednak dolina powraca.