Gość Agnieszka113 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Czy ktoś dysponuje tą książką?? Nie mogę jej nigdzie znaleźć. Profesor mówi, że juz nie ma jej do kupienia. Chętnie ją odkupię lub zapłącę za zdjęcia z niej bądź skany ćwiczeń i rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Matrixxx Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Też kombinuję od dłuższego czasu, ale znalazłem trop i niedługo będę miał książkę. Napisz do mnie a wyślę te skany również Tobie na meila: robertna102@gmail.com Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość marek22222 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Http://www.jantalar.pl/ksiazka.php tutaj znajdziesz adres.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwia Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 jantalar.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi