Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Witam szukam pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Hejo wszystkim ;) aa ciężki dzień trochę mam, Jutro jadę na badanie krwi bo tak mi do głowy przyszło żeby sobie zrobić odczyn Waalera- Rosego... wiem ,że to pewnie bez sensu, że stawy mam zdrowe a to znowu nerwica...ale chcę sprawdzić jeszcze to bo mi spać nie daje. Nie wiem czmeu nie potrafie zaakceptować tego, że to nerwica i przestać szukać innych chorób.. może na tej terapii się tego naucze.

Witam Mój lekarz przepisał recepty nowe lekki mówi ,kontrolować wszytko ,zgodnie zaleceniami bo to wszystko takie świeże czekać na działanie leku nie denerwować się przede wszystkim a jeszcze do tego wszystkiego doszły mi ostrogi w piętach bolą bolą bolą niewiele czy to wszystko co w człowieku jest musi się psuć głową taka młoda trudno mi się pogodzić pozdrawiam bo się rozklejenie Lena

Witajcie co pewien czas mam tak że jak się schylę lub się skręce do kogoś to mam taki silny jednosekundowy przeszywający ból który trwa 1 sekunde.A następnie dziwny impuls rozchodzi mi się po ciele.te pierdyknięcie jest w mostku.Zazwyczaj mam coś takiego raz na miesiąc.Zaóważyłem że żona wczoraj walła mi z łokcia w mostem. Gdyby to było serce to bym miał to ciągle.A to raz mnie ukuje tak jakby mi ktoś mostek złamał. Nie jest to skurcz dodatkowy bo je rozróżniam .Jest to zazwyczaj jak się schyle i się podniosę albo jak w pozycji wyprostowanej się obkręce

Gość dora50

Hej SERDI i inne nerwuski, mnie znowu meczy, bóle ok serca, sciśnięte w klatce, piszczenie w uszach i ten potworny LĘK, bylam wczoraj na małej przejażdżce nabrać trochę dystansu do moich problemow , było nawet spoko, dziś już nie mogłam w nocy spać, koszmarne sny, - pozary itp, nie mogę wystartować no i te piski, one mnie wykończą:(

Gość LUBELL

Hejka wszystkim :) SERDI ja to jak poszedłem do znajomej dentyski na przegląd po prostu, to się okazało, że mam 4 zęby do leczenia + też muszę rozważyć wyrwanie 8mek :) A to tylko miałem plombę wymienić z tej czarnej (amalgamat czy coś takiego), ale po rozwierceniu się okazało, że tam jest jakaś próchnica i to na granicy leczenia kanałowego :D A najlepsze, że miałem może z 5-6 lat temu robiony test na przedramieniu na znieczulenie i dentystka mówi, że tak pół na pół bo niby coś lekko zaczerwienione, niby nie, ale powiedziała, że nie chce ryzykować i tak jadę *na żywca* od tamtej pory :D Ogólnie czuję się ok, ale ta pogoda jest totalnie zrypana, nic się człowiekowi nie chce, masakra. Już powinno być po 20 stopni ciepełka i słońce a tu taka lipa. Nie mamy witaminy D3 i się przez to czujemy przygnębieni.

Hej wszystkim. Ja wczoraj dzień pełny wrażeń...tym razem wymyśliłam wyrostek..bolało mnie w miejscu gdzie powinien się znajdować, a wcześniej w okolicach pępka.. dostałam zastrzyk w *tyłek* zrobili badanie krwi i moczu wysłali do domu, mówiąc ze to nie wyrostek .. haha zadziwia mnie ta nerwica..ale swoja drogą takie trochę niesmaczne pytanie czy od nerwic może się zmienić kolor stolca.. od 3 miesięcy codziennie był żółty, papkowaty, a dziś się trochę zdziwiłam bo był zielony.. wybaczcie to pytanie, ale może ktoś z was tak miał..

Witam wszystkich mam pytanie . Moja zona w 2013 roku przeszla zatorowosc plucna wysokiego ryzyka tak jest napisane na wypisie ze szpitala.Po 3 latach od choroby i leczeniu chciala sie zatrudnic(chciala zaczac pracowac po dluzszym okresie, wszystko bylo ok do momentu badan okresowych w zakladzie pracy po wywiadzie srodowiskowym ktory przeprowadza pielegniarka i zadaniu pytania czy chorowala pani na jakies choroby ostatnio i po uslyszeniu odpowiedzi ze tak mialam zatorowosc plucna wysokiego ryzyka panipielegniarka zamknela kartoteke i powiedziala ze nie podpisze tych badan wogole nie dopuszcza zony do tych badan i ze po takiej chorobie sie juz nie pracuje , po takiej chorobie trzeba starac sie o rente.Trudno skoro tak to ok ale na wizycie lekarskiej podczas kolejnej wizyty u hematologa po zadaniu pytania lekarce czy mozna po takiej chorobie pracowac odpowiedz brzmiala oczywiscie ze tak dodam tylko ze sprawnosc zony juz nie jest taka jak przed choroba, szybciej sie meczy,kaszel itd moje pytanie brzmi czy po tak ciezkiej chorobie mozna starac sie o rente dodam jeszcze ze zona pracowala od 1993r do 2005 z przerwami na urlopy wychowawcze z racji tego ze urodzila 3 dzieci w czasie od 1997 do 2005 za odpowiedzz gory dziekuje i pozdrawiam

Siemanko, siemanko :) DUSKA no to kuruj się i oby szybko wróciło wszystko do normy. Cholera, ta pogoda to jest jakieś nieporozumienie. Zimno jak w listopadzie, a tu już prawie połowa maja. Masakra. Ja chcę trochę pojeździć w końcu na rowerze. Zrobić grilla w ogrodzie i napić się zimnego piwka i nie myśleć o pierdołach :)