Ziellonaa Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Hej Ramona, na ten moment przypomina mi się krwawnik - austriacka zielarka, Maria Treben zaleca kobietom krwawnik na uregulowanie cyklu. Ziele krwawnika kupisz w sklepie zielarskim, parz je 1-3 minut, czubata łyżeczka sypkiego ziela na szklankę, odcedź i pij. W ciężkich przypadkach można pić 1,5 do 2,5 litra dziennie ziół, a Twój przypadek wydaje mi się taki. Jutro zerknę do książki, co ona proponuje w takich przypadkach, a Ty sama możesz w księgarni dostać książkę M. Treben pt. Apteka Pana Boga. Ja dużo schorzeń wyleczyłam jej metodami! Co Ci zależy spróbować, chemię i tak bierzesz i nie pomaga! Odwagi, dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ramona Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Hej dzieki za porade,napewno tak zrobie ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Ramona Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Hej dzieki za porade,napewno tak zrobie ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kdfjdfjkjm7 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Na co to jest na arytmie serca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi