pati203 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Dzień dobry wczoraj wieczorem jak przyszłam od koleżanki to nagle zaczął mnie boleć brzuch i zwymiotowałam czy mogę być w ciąży ale nie mam chłopaka ani nigdy nie współżyłam proszę o pomoc bo chyba się zalamie Cytuj Odnośnik do komentarza
Stres Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 A ile masz lat 5?, że nie wiesz skąd się biorą dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bati203 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Nie wiem bo jeden mi napisał że to możliwe jak nigdy z nikim nie współłżyłam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Madziaj83 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tak jesteś w ciąży. ..no comment Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Podobna jedna baba sikała na ścieżce pod wiatr i zaszła w ciążę.A inna przechodziła pod sznurem ,na którym wisiały suszące sie męskie kalesony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pattii Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jak z nikim nie spała to nie ma takiej możliwości żeby zaszła w ciążę od tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi