Gość waldek Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Czy może mi ktoś polecić dobrego kardiologa ,specjalistę od wad wrodzonych - diagnoza niedomykalność zastawek aorty ze wskazanim na konieczność szybkiej operacji .Mam 41 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 W postatnim czasie, w któryms z wątków jest namiar na Anin i bodajże klinike wad wrodzonych serca odnosnie osób dorosłych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 23 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Teraz zastanawiam się czy aby tego typu wadea nie zajmują się wszytskie ośrodki akrdiologiczne. Ale podaje link gdzie znajdzieś i Anin: http://forum.kardiolo.pl/temat1839.htm Cytuj Odnośnik do komentarza
grzesio_49 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja też mam chorą zastawkę aortalną.Lekarz który robił mi echo serca dał mi namiary na profesora z kliniki kardiochirurgii z Łodzi. To specjalista od tych zastawek.Można z nim się skontaktować - www.umed.lodz.pl . Cytuj Odnośnik do komentarza
grzesio_49 Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Zapomniałam podać nazwiska profesora. Specjalistą od zastawki aortalnej jest prof. Bitner- kardiochirurg, wykładowca w Akademii Medycznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi