Gość Dominika M. Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Witam, takie mam pytanie, co to może być. Od jakiegoś czasu ( a w razie zestresowania się czymś te objawy się nasilają) ciągle boli mnie, brzuch, chce mi sie wymiotować, nic nie moge jeśc, trzęsą mi się ręce i czasem czuje takie nagłe i krótkotrwałe ukłucie jakby szpileczka w serce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
mimi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ja chciałam też zapytać co mi jest. Otóz rok temu lekarz stwierdzil u mnie wypadanie platkow obu zastawek z niedomykalnoscia. Kazal mi jesc jakies leki na uspokojenie bo to niby ta nerwica serca. (Ale ja mam niskie cisnienie 8060 zawsze takie mialam i po tych lekach umieram poprostu.) Oprocz tego kazal jesc mi non stop- razem z tamtymi prochami magnez. Tlko ze ja po magnezie nic do ust wziac nie moge bo az mnie odrzuca... Powiedzial tez ze musze to wszystko jesc na stale i ze to normalne ze sie zle czuje. Tylko ze jest coraz gorzej! Nie spie juz calymi nocami. budze sie w godzine po zasnieciu z nudnosciami i panicznym lekiem, sama nie wiem o co. Calymi dniami kreci mi sie w glowie i powaznie zaczynam sie o siebie martwic. Bylam u innego lekarza, ktory powiedzial mi zupelnie cos innego: brac tylko jak sie zle czuje, nie jesc niepotrzebnie magnezu bo co za duzo to niezdrowo itp. Nie wiem co rovbic, jestem w kropce a z kazdym dniem czuje sie coraz gorzej- tym bardziej ze teraz prawie calymi nocami juz nie spie... Pomozcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ilona Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Wiecie co ? Mam 17 lat i jmam ten sam problem z tym kłuciem serca albo brzucha.I też nie wiem co to jest, ponieważ jakiś hmm może z rok temu dowiedziałam się że to niby z nerwicy takie objawy powstaja. Więc przepisała Mi pani doktor krople na uspokojenie i dziś mam mocniejsze nerwy a o kłuciach to już nie powiem ;( ... Może nie moge brać nie których leków ale kiedy jej powiedziałam o nasilajacym się bólu stwierdziła że dorastam i to wszystkie problemy i te bóle powstaja na wynik dorastania. Czy to jest mozliwe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Whuut Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Duzo pijecie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotrek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam! Mam dokładnie takie same objawy! ból brzucha, ból w prawym dolnej części pod żebrami, potem dochodzi do tego kłucie serca, czasami ciężko wziąść pełen oddech, tak jak by skurczyły mi się płuca, uczucie zimna potem ciepła, napad niepokoju i ścisnięte gardło, żadko wymioty! Ostatnio siedziałem, nie mogłem złapać pełnego oddech i czułem że za chwile odlot! potem odpuściło po 30 min poczułem się już normalnie! rok czasu się z czymś takim męczę, czasem jest dobrze potem znowu to powraca! Czuje się wtedy jak bym miał się zaraz znaleźć po tamtej stronie! Byłem u lekarza i stwierdził problem z błoną śluzową żołądka, niski poziom flory bakteryjnej i przepisał Gasec, Lanzul i Essenziale Forte ! Minęły 3 miesiące i są dni kiedy czuje się jak nowo narodzony a następnie wszystko powraca i to samo! Jestem załamany! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cezar Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 ja pije, boli mnie zoladek jakby ciagle na oddawanie kalu, i wale kal.... taki ze ho ho 3 razy dziennnie !!! a nigdy tak nie walilem ... pije nawetr sporo... i czsami kuje serce c oz tm *!? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość domip Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Nerwica... polecam wizyte u terapeuty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wienka Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 A probiotyki jakieś łykasz? Spróbuj wprowadzić na stałe. Sama biorę od kilku miesięcy sanprobi stress. U mnie problemy jelitowo-żołądkowe mają źródło w życiu w ciągłym stresie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi