Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Arytmia? kołatanie czy dodatkowe skurcze?

Gość agniecha87

Rekomendowane odpowiedzi

Witam odkąd zdiagnozowano u mnie nerwicę, mam różne dolegliwości zdrowotne byłam na psychotropach, leczyłam się u psychiatry u psychologa jestem do teraz w moim zyciu miał miejsce incydent który to zaowocował ale do rzeczy jakis czas temu wariowalam i nabawiłam się chwilowego nadciśnienia założono mi holtera ciśnieniowego by to sprawdzić trwał 2 doby po czym średnia ciśnienia wyszła 130/80 więc nadciśnienia jako tako nie ma miałam odłożyć wszelkie leki, uprawiać więcej sportu - kiedyś aktywnie biegałam i ćwiczyłam w siłowni, teraz robię to bardzo rzadko staralam sie obnizyc ciśnienie niefarmakologicznie udało się był spokój, czułam sie świetnie, poza tym, że co chwilę wymyslałam nowe choroby - badałam amylazę w moczu, morfologię, ob, crp, mocz, usg brzucha, usg tarczycy, ekg, holter ciśnieniowy,przepływy krwi, wszystko jest ok w tym tygodniu juz 3 dzien wariuje mi serce nie qiem czy to arytmia - mój mąż ja ma i leczy nebileninem ja po uspokajaczach ziołowych czuje sie lepiej choc nadal serce wariuje az mi pulsuje glowa i mam wrazenie, ze mozg tez ciśnienie mam w porządku 125/75 tylko to serce znajomy lekarz - nie kardiolog - mowi, ze to siedzi w glowie mam isc pobiegac jak czuje arytmie ma rację - podczas biegania czy wysilku sportowego czuje sie lepiej wczoraj po 7 km biegu przeszlo dzisiaj po plywaniu rpzeszlo na chwile, od nowa poczęstowalam sie nebileninem, nie przechodzi za bardzo chodze i sie zamartwiam, co to, od czego to, nie boli mnie nic jak sobie pomóc ? :(