Gość eywyn Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Słuchajcie ostatnio czytałam, że codzienne używanie dezodorantów to jakaś masakra w sensie chemii, którą na siebie rozpylamy.. Używacie tych mineralnych dezodorantów, może? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość roxa Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Tak, znam je. Mineralne daję mojej 11-letnie córce bo rzeczywiście są lepsze ale jak dla mnie za słabe. Już po kilku godzinach w biurze miałam poplamione bluzki pod pachami. Słaby to komfort, co z tego, że ekologia! Więc poszłam na całość bo moja potliwość pod pachami po prostu przeszkadzała mi w życiu zawodowym i osobistym czyli po prostu.. ostrzyknęłam sobie pachy.. :) Niby śmieszne ale toksyna botulinowa jest od lat antidotum na nadpotliwość. Nawet chyba po to została pierwotnie wymyślona. Poczytaj sobie o leczeniu nadpotliwości. Dojdziesz do tego samego, co ja. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 A nie lepiej chodzić w pzrewiewnej bluzce z naturalnej tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zbik Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Również spróbowałam tej metody i ostrzyknełam miejsca w których bardzo się pocę toksyną botulinową i nie będę tego żałować nigdy w życiu. Teraz mogę ubierać co tylko zechce i nie martwię się o ogromne plamy na koszulce bądź o mokre buty! Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kosmo Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Zgadzam się z poprzednikiem. Też miałam z tym problem i postawiłam na zastrzyki i udało się pozbyłam się tego uciążliwego problemu. Mija już 2 rok odkąd zdecydowałam się na zastrzyki a efekty są jak na początku. SERDECZNIE POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość koksik Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Nie lubię zastrzyków ale byłam już tak wykończona ciągłym się poceniem, że dałam się namówić i jestem dzięki temu bardzo szczęśliwa! Toksyna botulinowa zadziałała doskonale mija już 2 rok i potu nie widać ani nie słychać. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość deca Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jestem zachwycony efektem jaki uzyskałem po ostrzyknięciu miejsc w których pocenie się dla mnie było normą czy z wysiłku czy bez zawsze mi towarzyszyło. A teraz jestem kilka miesięcy po ty jak się na zastrzyki zgodziłem i mam święty spokój. Polecam ludziom którzy mają jakiekolwiek wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lorowy Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jak się dowiedziałem o tej metodzie to pomyślałem, że świat oszalał no bo przecież jak można wstrzykiwać sobie botoks na to by przestać się pocić. A jednak zrobiłem to i faktycznie działa. Mija już 4 miesiące od zastrzyków toksyną botulinową a potu brak. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość polek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Reklamować nie sprawdzone metody to nie tu pod różnymi nickami...bajer straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość cisa Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Na początku jak lekarz mi podsuną ten sposób to myślałam, że oszalał. Jednak po długim czasie namysłu zdecydowałam zaryzykować i się udało od 3 lat mój pot jest praktycznie nie widoczny i jestem z tego bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi