e2w2a Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Nie mam okresu..w lutym mialam marzec kwiecien nie bylo w maju byl a czerwiec i lipiec nadal nie ma, nie spalam z nikim wiec ciaza to nie jest chyba ze dziewicza ale to nie mozliwe xd aa rok temu w wakacje lipiec i dierpien nie mialam tez okresu ale potem wrzesien i byl okres aa pulsuje mi brzuch i wciagam go ...to nerwica? a cisnienie mierztlam dzis i mam 116 na 72 na 62 co mi jest??!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jjjj Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Idź do ginekologa najpierw, być może zaburzenia miesiączkowania, trzeba zrobić różne badania. Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Koniecznie do ginekologa , nie ma innej możliwości , jeźeli tak bardzo się wstydzisz poproś koleżankę by Ciebie wspierała i poszła z Tobą chociaż pod gabinet , wtedy łatwiej Ci będzie przeźyć tę sytuację . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jjj Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Nie ma się czego wstydzić, to jak wizyta u dentysty, czy laryngologa, tyle że oglądają inne *dziury*. Można wybrać lekarza kobietę. Jeśli jest się nieletnim, wybrać poradnię dla dziewcząt. na tej wizycie mówi się prawdę, jeśli nie nie współżyło jeszcze, badanie wygląda inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Madzik24 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dokładnie, i lepiej sprawdzić co się dzieje i zaradzić w porę. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi