Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wyniki, objawy opis przypadku.

Gość Adam123314

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adam123314

Witam. Dobrze by było gdyby wypowiedział się w temacie lekarz, chodzi o mój przypadek który opisałem wraz z wynikami badań i objawami w załączonym pliku, Myślę że taka forma jest najwygodniejsza ponieważ pos miałby 4 x A4 :) http://www.wyslij-plik.pl/pokaz/858754---8hk6.html (plik doc)

Gość ADAM123314

Dodam że nie chodzi mi o analizowanie diagnoz postawionych przez innych lekarzy lub specjalistów. Bo załączyłem tylko wyniki badań a wynik badania to nie diagnoza, chodzi mi o postawienie jakieś realnej hipotezy co do mojego stanu zdrowia, czyli de facto wskazanie mi wykonania jakiegoś sensownego badania/ szeregu badań/ i wskaznie mi do jakiego specjalisty powinienem się udać.

Gość ADAM123314

No jakbym nie był już wiele razy u lekarzy internistów tzn lekarzy rodzinnych to bym nie pisał, No tak ale jest forum ABCZDrowie i można przypuszczać że piszą tu ludzie którzy coś tam nie coś o tym zdrowiu wiedzą, bywają tu widzę też lekarze, a człowiek ma też coś takiego jak możliwość krytycznego myślenia, to wszystko pomaga dojść do rozwiązania problemu. Czasami padają ciekawe hipotezy warte przeanalizowania. Na podstawie których ( bo taki jak mniemam jest tok stawiania diagnoz), Czyli problem Hipoteza, badania potwierdzające obalające słuszność hipotezy i dopiero potem diagnoza, i dalej na podstawie zdiagnozowanego problemu propozycje jego rozwiązania. Więc wracając do tematu dalej proszę o jakieś porady :)