Gość Dusiu Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam. Odebrałem dziś wyniki krwi w których CK-Nac wyszło na poziomie 1280. Jestem osobą aktywna fizycznie, biegam, jeżdżę na rowerze i sporty siłowe. Jak mam to interpretować? Badanie wykonałem w pon. A w niedziele ciężej trenowalem- może to mieć znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wzrost poziomu kinazy kreatynowej (CK) do wartości 1850 U/l obserwuje się: po zabiegach chirurgicznychw przypadku zapalenia mięśnipo urazach głowyw przypadku krwawień podpajęczynówkowych mózguw niedoczynności tarczycyprzy ataku padaczki Nie jest tak źle z Tobą , Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Tylko nie przeforsuj się , zbyt dużym wysiłkiem spalasz mięśnie , domyślam się źe ćwiczysz na rzeźbę ciała . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Dusiu Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Nie, ćwiczę pod biegi z przeszkodami, maraton i całą masę innych rzeczy wytrzymałościowych ;) Poza tym u mnie wręcz odwrotnie, nigdy redukcji zawsze masa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Wiem źe sportowcy biorą kreatynę , daje energię i nie spalasz mięśni ,. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi