Gość PanPatryk Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam mam 17 lat i od pewnego czasu dzien w dzien odczuwam zmeczenie. Jestem zmeczony mimo tego ze czasem bardzo dobrze sie wysypiam. Jestem jakis otepialy i moja glowa wydaje sie byc ciezka . Bylem na badaniu krwi i wszystko w porzadku wyszlo ponadto cukier tez mam bardzo dobry . Odczuwam jeszcze delikatne bole z lewej jak i z prawej strony w klatce piersiowej . Co to moze byC? Mieliscie kiedys cos podobnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 A nie jest tak że lubisz jazdę na rowerze ? Często się zdarza że nie odpowiednio ustawiona kierownica wymusza złą pozycję naszego ciała i z tąd ból . Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Długie spanie i mało ruchu też powoduje odwrotny skutek , zmęczrnie i otępienie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość PanPatryk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Własnie dosc sporo sie ruszam , gram w pilke w klubie, na rowerze jezdze malo :/ nwm a zmeczenie jest codziennie jakos od jakiegos czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Na wszelki wypadek zbadaj hormony tarczycy.A ciśnienie nie za niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 A moorfologie z rozmazem robiłeś, OB i CRP? Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Moźe coś ci szkodzi , jakiś napój , jedzenie , to teź ma duźy wpływ na nasze samopoczucie , jeźeli będziesz jadł i pił produkty zagęszczające krew , moźesz tak się właśnie czuć . Zbadanie INR krwi wykazało by to , kosztuje tylko 7 złotych . Mało kto bada ten wynik , lekarze młodym nawet nie sugerują by to zrobić . Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nadmienię źe wielu sportowców przypłaca źyciem , przez zatory spowodowane maściami przeciw bólowymi i lekami przeciw bólowymi , mają takie skótki uboczne , wiem to z pewnego zródła , mam lekarzy w rodzinie . Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jedną z tych sportowców jest Kamila Skolimowska miała 26 lat jak zmarła na zator płucny spowodowany lekami przeciw bólowymi .a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Cosik mi się zdaje,ze Kamila zmarła z powodu zakrzepicy w nodze,czyli za gęsta krew miała. U młodych ludzi majacych wrodzoną ceche krwi,ze jest za gęsta niż normalnie jakieś czynniki łatwo moga doprowadzić do zakrzepu, np. tabl. antykoncepcyjne plus palenie papierosów., ew. inne leki.Wiele dziewczyn nawet nie zdajwe sobie sprawy,że palenie + tabl. anty mogą po kilku latach doprowadzić do zakrzepicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
monikachmiel Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Może musisz wzbogacić swoją dietę w niezbędne pierwiastki, m.im magnez, który wzmacnia serce. polecam ci jeść dużo nasion (przede wszystkim dyni), zielone warzywa i strączkowe też Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość PanPatryk Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 dodatkowo mierzylem cisnienie i jest ono w normie :) tak wiec postaram sie cos zrobic chociazby wzbogacic sie w magnez Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Klaus78 Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Może masz niedobór witamin i przez to czujesz się cały czas ospały. Warto może zażyć suplement diety, zawierający witaminy i pić magnez, to na pewno nie zaszkodzi, a może pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi