Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Nerwica

Gość Ewelina0105

Rekomendowane odpowiedzi

Gość EWELINA0105

Problem po prostu polega na tym iż moja mama chodzi od 8 miesięcy prywatnie do kardiologa gdzie ten faszeruje ją różnymi lekami,a poprawy niema,stwierdził iż mama mama ma zaawansowaną nerwicę,brała concor,sympramol,cloranxen,za każdym razem gdy przyjeżdżało pogotowie ekg i ciśnienie było wporządku a mamę nadal bolało,miała drętwienie kończyn,ból w klatce i sine palce,jeden Pan doktor podpowiedział żeby mama udała się po prostu do psychiatry i stąd było moje zapytanie o łączenie leków,gdyż zostały przepisane ów leki pralex,miansec i xanax oczywiści w razie nagłego bólu,mama udała się do kardiologa żeby zapytać czy można te leki łączyć na co on *po co Pani poszła do innego lekarza*Stąd było moje zapytanie

Gość facet34

Dobrze poczytać ulotki i zapytać ponownie jednego i drugiego lekarza ten co tak powiedział wytłumaczyć mu, że się chodzi do psychiatry bo jednak są podejrzenia, ze to wszystko na tle nerwowym skoro wyniki prawidłowe.

Gość Ewelina0105

Czytałam ulotki,ale z tego co się orientuję to concor cor,również jest lekiem uzależniającym,lekarz psychiatra powiedział mamie by zapytała po prostu kardiologa bo sama niewie,ale skoro stwierdził i powiedział *Po co Pani poszła do innego lekarza*nie widzę sensu by ponownie się do niego udała,pomimo tego iż przez te całe 8 miesięcy brania tych leków od tego pożal się Boże kardiologa,nadal źle się czuję uznałam że napewno do niego już więcej nie pójdzie a zwłaszcza po tym jak na pytanie do lekarza które brzmiało iż nadal mama odczuwa bóle stwierdził cytuję*Nerwica jest tak zaawansowana że będzie bolało,leki musi Pani brać,bo jak to nie pomoże to i Święty Boże nie pomoże* taka była odpowiedź lekarza.Dla mnie to jakaś paranoja.