agnesmagnes123 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Witam. Mam pytanie. Ok. Dwóch miesięcy temu został mi podany zastrzyk z hydroksyzyny w pośladek. Robiła mi go pielęgniarka na SOR. Po kilku dniach od zastrzyku zorientowałam się że nie mam czucie na skórze uda. Ta skóra wydaje się być taka tepa,zdretwiala. Czasami wręcz to miejsce boli, swędzi, piecze. Dodam że zastrzyk wykonany był po tej samej stronie ale na pośladku a raczej powyżej pośladka. Kiedy jeszcze była widoczna kropka po zastrzyku i ja naciskalam to czułam napięcie właśnie w udzie. Minęło tyle czasu a ja wciąż mam to samo. Boje się czy nie zrobi mi się jakiś zakrzep.. Co może być przyczyną? Jakie badania wykonać lub do jakiego lekarza z tym pojsc? Boję się tego co się stało z tą nogą!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aaaaaaa Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A jakie objawy zmusiły do odwiedzenia SOR u Cytuj Odnośnik do komentarza
agnesmagnes123 Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zbyt mało potasu w organizmie. było mi słabo. teraz mój kolejny problem to ta noga :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mam identycznie Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Też byłam na sorze, ten sam zastrzyk , ten sam ból. Skierowanie od rodzinnego do neurologa i rehabilitacja.... :( Łączę się w bólu ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Madalena Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nie wiem czy miałam tą samą dolegliwość. Ale również po zastrzyku miałam uszkodzony nerw i ból od pośladka do uda. ...zabiegi zrobiły swoje. ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi