gloria4631 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jestem nowicjuszem w sprawach sercowych ale i mnie dopadlo rowniez.podniesione tetno i podniesione cisnienie.moj kardiolog zalecil mi sobycor czy tez inaczej bisoprololi fumaras .czy ktos cos moze doradzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Alicja94 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Powiem jedno stosuj się do zaleceń lekarza. Bo jeśli u Ciebie lekarz polecił lęki to nie jest źle. W moim przepadku nawet nie było o tym mowy i od razu termin na . Dbaj o swoje serce tak aby tego nie potrzebowała. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Witam ja biorę bisocard 5mg rano i apo-rami 2,5mg na noc na nadciśnienie i regulację rytmu serca . Cytuj Odnośnik do komentarza
magdaG Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Leki brac regularnie to bardzo waźne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi